Wie ben ik?

Hoi!

Wat ontzettend leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog! Dit is mijn allereerste artikel maar er zullen er nog veel volgen. Ik zal mij even voorstellen.

20170510_210443

Dit ben ik. Ik ben een kind die erg veel om familie en vrienden geeft, die veel kan lachen, die spontaan is maar toch ook verlegen in een nieuwe omgeving. Ik, ik ben Anne en ik ben 15 jaar. Mijn leven begon op 05 oktober 2001. Zoals je misschien al op de foto ziet ben ik een blij vogeltje naja zo ongeveer, ik heb natuurlijk ook wel is een chagrijnig moment. Ik hou ervan om mezelf te ontwikkelen en om anderen te inspireren. Daarom heb ik een blog. Ik vind het leuk om mijn verhaal te kunnen delen en het geeft me ook een goed gevoel om mensen te inspireren.
Ik heb al eerder een blog gehad, die heb ik vol trots 3 jaar gerund! Nu vond ik het tijd voor verandering en die heb ik dus gemaakt. Ik heb verschillende samenwerkingen gehad en ben ook tegen meerdere problemen aangelopen. Doordat ik die ervaring nu al heb, kan ik die ‘komende problemen’ voorkomen en ik neem gewoon mijn ervaringen mee.
Naast bloggen zijn er ook nog andere bezigheden die ik leuk vind om te doen, zoals: zingen (in de kamer of douche verder niet, haha), tekenen, sporten en fotograferen. Je kan hierover dus artikelen verwachten. Naja, je zal vanzelf wel de artikelen voorbij zien komen. Verder zit ik nu in 3 Atheneum en ga ik het vakkenpakket cm kiezen met maatschappijwetenschappen, informatica, tekenen en geschiedenis.
Je zult vanzelf wel artikelen tegenkomen maar de categorieën worden: diy, personal, photography, lifestyle en traveling. Ohja, verder zullen er twee artikelen per week verschijnen, de dagen weet ik nog niet. Vanaf volgende week zie je dus elke week twee artikelen verschijnen.

Dit is dus wie ik ben en wat je zo ongeveer kan verwachten op deze blog.
Ik hoop je nog eens terug te zien!

Adieu x