Een jaar geleden

Hey! Hoe gaat het?

Vandaag ga ik iets doen waarvan ik misschien spijt krijg… Ach ja, ik vind het wel een leuk idee, dus doen we het maar gewoon hè?
Mijn idee is dus, ik ga een foto van een jaar geleden hieronder plaatsen en daarbij vertel ik het verhaal. Ik hoop dat jullie dit leuk vinden, ik dacht dan leren jullie mij ook wat beter kennen.

Ik ben van plan twee foto’s hieronder neer te zetten, ik heb er nu al spijt van, haha.

20170513_210248

– 2 zomers geleden –

Dit was dus 2 zomers geleden. Deze zomer bleven we thuis, we hebben toen veel activiteiten gedaan zoals: beeld en geluid, oud spelcomputer museum enz. we zijn dus ook met een bootje wezen varen en dat zie je hier dus. Het was die dag kapot warm, niet normaal! We hebben heel de dag gevaren. We zaten in het bootje met mijn ouders, zusje en onze hond. Ook had ik mijn camera mee en heb ik die dag foto’s genomen. We kwamen die dag langs een weiland met paarden. Mijn zusje en ik wilde die paarden, naja het waren eigenlijk shetlanders, aaien dus klommen we het weiland op. Toen we daarop klommen was het best modderig en gleden we bijna uit maar het was wel gelukt. Terug in de boot vaarden we weer verder. Op een gegeven moment mocht ik ook nog even sturen en we probeerden over andermans golven heen re gaan omdat dat zo’n leuk effect gaf. Nou, dat was me gelukt, lachen dat het was, echt super tof! Verder op die dag ging ik nog in dat meer zwemmen met de hond. Dus ik zwom zo en toen voelde ik waterplanten, van die lange slierten, als ik ergens niet tegen kan zijn het die planten. Dus ik zwom echt rete apart en ging direct terug naar de boot, ik deed erg mijn best om zo plat mogelijk te zwemmen. Toen moest ik de boot nog inklimmen wat al een moeilijke opgave was maar daarvoor moest ik de hond er nog in zien te tillen vanuit het water, dat was al helemaal onmogelijk!

– 1 jaar geleden- 

Oke, dit was dus in Engeland, bij Stonehenge om precies te zijn. Vorig jaar zijn we met school een weekje naar Engeland gegaan! We gingen begin oktober (de 5e, mijn verjaardag whoopwhoop), dan is het natuurlijk herfst dus het weer zat niet bepaald mee. We zijn daar dus een week gebleven. We verbleven in een groepje in een gastgezin, super leuk! Bath zelf is ook een erg leuk stadje, veel te zien en leuke winkels! We zijn naar the Roman Baths, Wells Cathedral en nog allerlei andere dingen geweest. In Bath had je ook nog een ghost walk, sommigen vonden het eng, ik vond het wel plezierig. Toen we terug liepen naar de bus gingen een paar jongens van onze groep nog op de vuist met engelse jongens, dat was wel even schrikken maar het is goed gekomen. Dit was de eerste keer dat ik naar Engeland ging dus het was vet raar om links te rijden. Zoals je misschien wel op de foto ziet regende het daar, kuch mooie regenjas kuchkuch… Verder staat mijn hoofd er ook op van ugh lachen voor de foto, is ie genomen?! Top, ik hoef niet meer te lachen. Hahah! Zo was het niet hoor, ik heb het erg naar mijn zin gehad en dit jaar zijn we okk weer naar Engeland geweest met school. Miscchien dat ik daar ook nog wel een ‘verslag’ over schrijf. 

In ieder geval als ik dit zo terug zie vraag ik me echt af hoe ik me op dat moment heb kunnen vertonen, hihi! Maarja, gelukkig ben ook ik verandert. Goed, dit was dan het artikel. Ik hoop dat jullie dit leuk vinden! Misschien nog een keer zoiets doen, of niet? 

Ik zie jullie vrijdag bij een nieuw artikel!

Doeg x


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s