10 dingen waar ik niet zonder kan

Hi!

Vandaag laatste dagje school en dan weekeenddd!! Veel succes nog vandaag op school als je dit in de ochtend leest en anders fijn weekend. Vandaag ga ik mijn 10 dingen opsommen waar ik niet zonder kan leven. Het zijn er dus 10 en ja je gaat het wel zien.

 1. Familie/vrienden
  Dit is echt belachelijk belangrijk voor me. Vanuit je familie/vrienden kan je zoveel steun halen. En het is natuurlijk ook mooi als jij iets voor hen kan beteken. En als alles fout gaat dat je op hun kan rekenen en andersom!
 2. Huisdieren
  Je zal nu misschien denken: hoezo zijn huisdieren nou weer belangrijk? Nou in een wat moeilijkere fase van mijn leven kregen we een hond, daar heb ik ontzettend veel steun uit gehaald en daarom geef ik dus zoveel om mijn hond. Ik geef natuurlijk ook om mijn andere huisdieren, dat zeker, maar je hebt toch op de een of andere manier iets speciaals ofzo…
 3. Slaap
  Als ik ergens van kan genieten is het slapen! Je bent voor een paar uur zorgeloos, gedachtenloos etc. Dan gaat je wekker en zodra ik met een positieve gedachte wakker word, is mijn dag meestal goed. Nu ligt het natuurlijk ook aan je wekker geluid. Ikzelf heb klassieke muziek van Yiruma, niet omdat ik zoveel klassieke muziek luister, maar omdat ik er gewoon heel erg lekker mee wakker word.
 4. Eten
  Tja, eten is toch echt een van mijn favoriete dingen! Of het nu gezond of ongezond is, dat maakt mij vrij weinig uit. Maar zodra ik niet genoeg eet kan ik best humeurig worden, vraag me niet waarom maar het is gewoon zo. Nu lust ik vrijwel alles, behalve vis. JAKKES! Ik vind dat oprecht smerig, maar meningen verschillen natuurlijk.
 5. Sporten
  Sporten is echt een behoorlijk groot deel van mijn bezigheden. Ik fiets elke dag 2 uur, vanwege school weliswaar, maar toch ik vind het geen straf om te fietsen. Daarbij doe ik al vanaf jongs af aan aan sport. Ik begon met gym, daarna heb ik dansen geprobeerd, maar dat was hem toch net niet. Toen ben ik gaan tenissen voor een aantal jaar, waar ik uiteindlijk ook weer mee gestopt ben. Daarna ben ik gaan voetballen, wat nog steeds mijn passie is! Maar vanwege een blessure was ik gedwongen om te stoppen. Nu loop ik hard, op de momenten dat het wel gaat met mijn kniën…
 6. Papier + schrijf/teken materiaal
  Ik vind het ontzettend prettig om zo nu en dan is alles op papier te zetten, vooral als ik ff een baal moment heb. Tekenen is ook zo’n uitlaatklep, dat doe ik ook zo nu en dan en dan teken ik zo’n beetje hoe ik me voel, wel geïnspireerd van pinterest maar alsnog.
 7. Camera
  Momenten vastleggen. Ja, je hebt dan wel je geheugen maar alsnog is het mooi om terug te kunnen kijken naar bepaalde momenten. Net zoals met mijn artikel van dinsdag, ik heb me kapot gelachen van alle foto’s die ik tegenkwam. Geniaal. Nu heb ik dus ook een camera en ga ik zo nu en dan een rondje lopen om momenten vast te leggen.
 8. Telefoon
  Tja, dit klinkt stom maar ik kan oprecht genieten van mijn telefoon. Appen met je beste vriendin en je dan kapot lachen om een appje. Of op instagram een foto tegenkomen en jezelf erin herkennen, Pinterest om jezelf te inspireren, je mailtjes bij te houden, op YouTube filmpjes kijken enz. Ik kan hier dus gewoon van genieten want ik ben toch ook wel geïnteresseerd in technologie, vandaar dat ik informatica ga doen.
 9. Muziek
  Muziek kan je een vibe geven, je kan je begrepen voelen. Als je blij bent is de muziek gezellig en als je verdrietig bent, zijn de lyrics weer prachtig. Daarom is muziek naar mijn mening zo mooi. Het is voor alle stemmingen.
 10. Zintuigen
  Ik vind het heerlijk om naar dingen te kunnen kijken. Laatst fietste ik terug van mijn werk en toen zag ik dus een roofvogel. Die roofvogel werd dus weggejaagd door 2 andere vogels en hoe dat te werk ging was zo mooi om te zien. Of als je op het strand loopt het geluid van de wind of de zee, dat is weer zoiets waarvan ik echt kan genieten. Of als je het water inspringt, dat gevoel van verfrissing is zo fascinerend!

Nou, dit was dan alweer het laatste artikel voor deze week. Ik hoop jullie dinsdag weer terug te zien.

Joe!

2 gedachten over “10 dingen waar ik niet zonder kan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s