Facebook quizes!!

Heyhey,

Ik zit bijna nooit op facebook. Laatst nam ik even een kijkje en toen zag ik een quiz en dacht ik “hey, die ik ga ik ook eens eventjes doen!” Dat heb ik dus gedaan en ik moest om sommige dingen best wel lachen, dus hier komen een paar uitslagen van de quizes en ja ik hoop dat dit leuk is om te lezen en anders heb ik er wel veel plezier van gehad en daar gaat het om!

teken hemelWelk citaat is je vanuit de hemel toegezonden?

Tja, ik vind deze eigenlijk best wel mooi! En eerlijk gezegd vind ik deze nog bij mij passen ook. Deze is dus waar!

zonnebloemWat is jouw geboortebloem?

Tja, dit zal dan wel. Jolig, ja daar ben ik het opzich wel mee eens! We moeten gewoon van het leven genieten en gewoon plezier hebben in de dingen die we doen. Intuïtief, ja ik weet dit niet zo goed hoor… De ene keer ga ik wel op mijn intuïtie af en de andere keer niet. Idealistisch, ehm laat me eerst even googlen wat het precies inhoudt. Ehm, ja opzich ben ik het er wel mee eens, anderzijds ook weer niet…

4lettersWelke 4 letters omschrijven jou?

Ik heb best wel hard gelachen! Ik bedoel dan kiezen ze een woord, dat is dan cool, en dan worden de c en de s gelijk gesteld en de l en de s ook… Goed bezich facebook! Ik ben het niet eens met deze quiz…

7 zondenWat zijn jouw 7 zonden?

Okee dit ga ik even per punt af.
1. Dit is wel een beetje waar, niet altijd maar ik weet niet, ik voel me er met sommigen mensen gewoon niet prettig bij om ze in de ogen aan te kijken.
2. Dit is waar. Weet je doe vooral waar je zin in hebt, maar laat mij er buiten. Ik bedoel het zijn beschamende leugens over iemand, ja wat heb je daar aan, je wordt er echt niet beter van om dat soort dingen te versprijden hoor…
3. Ja. Ik kan er niks anders van maken. Val lekker iemand anders lastig met je leugens en bedrogen.
4. Ik ben het hier niet echt mee eens. Ik hou er wel van om onafhankelijk te zijn, daar niet van. Maar ik ben zeker niet heel onafhankelijk!
5. Deze is nieuw voor me… Het zal wel, zo nu en dan mag er toch een feestje zijn. Maar om er voor te vechten voor dat recht? Nee dank u.
6. Ja… Ehm, dit kan waar zijn, het ligt er net aan wat er is voorgevallen.
7. Ja. We leven in een vrij land dus heb ook ik dit recht, er zijn natuurlijk grenzen maar als het moet dan wil ik best zeggen hoe ik erover denk.

verborgen talentWat is je verborgen talent die zelfs jij niet kent?

Ja dit is toch wel een gave om trots op te zijn, vind je niet? Natuurlijk vet handig als je goed bent in luchtgitaar spelen!

verrijken levenWelke 3 dingen maken je leven nog beter?

Ja, hier ben ik het wel mee eens! Wandelen of hardlopen, het maakt mijn gedachten gewoon leeg, lekker in je eentje gewoon even niets om aan te denken!
Goede gesprekken zijn daarbij ook altijd fijn, naja met het juiste persoon ;).
Vakantie is altijd welkom! Ik kan niet wachten tot de zomervakantie, nog een paar weekjes!!

Nou dit waren dus de quizen. Ik weet niet of dit leuk is om te lezen, maar zoals ik al zei, het moet voor mij leuk zijn om te schrijven want uiteindelijk ben je je blog voor jezelf begonnen!

Nou ik ga maar weer eens, fijn weekend x!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s