TERUG!!

Hoi!

Vandaag heb ik dan mijn boeken ingeleverd en komt er nu een periode van rust, yeey! De afgelopen weken heb ik niks online gezet en ik ben best blij dat ik nu weer lekker kan gaan schrijven!

Voor nu ga ik gewoon even vertellen wat er de afgelopen weken is gebeurd, want dat was niet niks.

Deze weken waren in één woord, chaos. Naja niet eens echt persé chaos, maar als ik erop terug kijk vraag ik me wel af hoe ik dit allemaal heb gedaan.
Het begon best leuk met een bruiloft, daar ben ik dan niet heen geweest want mijn zusje en ik bleven thuis. Nou dat was me toch een feest, lekkage. De goot was verstopt en daardoor liep al het regen door een van de spotjes in onze aanbouw naar binnen, daar gaat je halve dag… Ondanks dat was het dan wel een heel leuk weekend. Precies een week later hadden we een uitvaard van onze overgrootoma… Dit was zo’n groot contrast en ik wist dan ook eigenlijk niet precies hoe ik me moest voelen, want zo goed contact had ik nou ook weer niet met haar, maar het is en blijft familie dus het was wel een treurige boel. Dan een paar weken later werd onze kat ingeslapen. Onze kat had FIV, dat is de kattenvorm van HIV en dus de voorloper van aids. Eerder dit jaar hebben we onze andere kat ook laten inslapen doordat die aids had, dus dit was ook wel weer verdrietig. Deze kat had dan nog geen aids, maar het feit dat hij dan voor de rest van zijn leven binnen zou moeten zitten, terwijl het een buitenkat is die het binnen totaal niet volhoudt en dan ook nog eens pas 1,5 is, dat vonden wij sneu en hebben hem daarom laten inslapen.
Twee weken later had ik toetsweek! De vorige toetsweek had ik totaal verknald en deze ging opzich wel beter. Ik moest voor economie een 5 halen en voor biologie een 5,3. Voor economie had ik een 5,4 en voor biologie een….. 6,3 ik was niet normaal blij!!! Dit waren namelijk de vakken waardoor ik nog een bespreekgeval had kunnen worden, maar dat is (gelukkig) niet gebeurd!
Verder heb ik mijn kamer een make-over gegeven wat ik echt superleuk vind en waar ik waarschijnlijk ook nog een artikel over ga schrijven en gaan we ergens in deze 6 weken ook nog op vakantie naar Engeland, waar zeker artikelen online van gaan komen!
Nu is het aftellen totdat we op vakantie gaan, spanneeeend!!

 

2 gedachten over “TERUG!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s