DIY ~ Travel Diary

Heeey mensen,

AAAHHHH mijn eerste DIY!!! Ik vind dit echt mega spannend. Ik ben de laatste tijd best wel veel dingen aan het maken en bedenken. Aangezien ik naar Engeland ga deze vakantie, wilde ik graag een dagboek bij houden, een travel diary! Nu kan je natuurlijk vet gemakkelijk een travel diary kopen, genoeg te vinden op het internet. Maar aangezien ik dat niet zo persoonlijk vind en ik er zelf heel erg van houd om zelf dingen te maken, ben ik aan de slag gegaan en heb ik een travel diary ontworpen waar ik zelf erg tevreden mee ben!

Wat heb je nodig?
- Schrift (kartonnen kaft)
- Tape (goud)
- Stempelset
- Blanco sticker (wit papier kan ook)
wun

Dan gaan we beginnen.
1. Allereerst pak je het schrift en de tape. Ik heb de tape, diagonoaal van rechts boven naar links onder getrokken. Ik weet niet waarom, maar ik vond het wel iets hebben ofzo.
2. Dan pak je een blanco sticker, die had m’n moeder nog ergens liggen, geen idee hoe je eraan komt… Je kan natuurlijk ook een papiertje pakken en die erop plakken, ik weet alleen niet of dat hetzelfde effect geeft… Dan zet je met de stempels travel diary op de sticker. Nu is mijn voorkant af.20170714_175607
3. Aan de binnenkant komen er verschillende dingen te staan.

4. Dan heb ik ook nog een soort agenda voor een maand op het achterste blad geplakt, zodat ik kan terug kijken wat we allemaal hebben gedaan in één overzicht.beterdoejehetofikvermoordjexx

 

Dit is dan de ‘Travel Diary’ geworden! Ik ben er echt super blij mee en ik kan niet wachten om hem te kunnen gebruiken, nog eventjes…

De tekstjes die aan de binnenkant staan zijn geïnspireerd door een travel diary van de Hema.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s