Vervelen in zomervakantie?

Halootjess!

Iedereen kijkt het hele jaar uit naar de zomervakantie, wilt allerlei dingen doen maar kan niet vanwege andere dingen zoals school. Dan is het moment daar, 6 weken lang heb je geen verplichtingen, naja misschien ga je wat daagjes werken maar je moet helemaal niks in deze 6 weken en dan ga je je vervelen… Ik ben hier eigenlijk ontzettend schuldig aan want ik heb laatst heel de dag op mijn bed gelegen omdat ik niks wist om te doen, onzin natuurlijk er is altijd wel iets. Daarom dit artikel!

  1. Spreek met vrienden af. Dit kan natuurlijk niet elke dag want jouw vrienden gaan (waarschijnlijk) ook op vakantie. Maar ga bijvoorbeeld een avondje bowlen, heb ik laatst ook gedaan was echt mega gezellig en de kosten vielen echt reuze mee! Ga film kijken bij iemand of ga iets buiten doen.
  2. Ga zwemmen. Het is zomer, (meestal) lekker weer. Misschien heb je niemand om mee te zwemmen, ga dan in je eentje. Je kan baantjes zwemmen, misschien maak je wel nieuwe vrienden of ga weet ik veel wat doen.
  3. Pak een boek. Dit moet je natuurlijk alleen maar doen als je het ook leuk vind om te lezen. Meestal is de zomervakantie de enige periode waarin ik echt vrijwillig lees. Tenzij je al een boek hebt staan in december die je mega graag wilt lezen, maar meestal schaf ik mijn boeken pas tegen de zomervakantie aan.
  4. Geef je kamer een make-over. Ga is grondig door je kamer heen, gooi weg wat je nooit gebruikt, ruim je kledingkast op ;). Geef het daarna een schoonmaak beurt en kijk dan is of je wat aan de inrichting wilt veranderen of dat je nieuwe accessoires kan inbrengen in je kamer.
  5. Ga iets doen wat je leuk vind. Houd jij van sporten? Ga ’s avonds een rondje hardlopen om je conditie op pijl te houden. Houd jij van fotografie? Ga een stukje fietsen naar een plek die je niet kent en neem je camera mee, misschien maak je wel een super mooi kiekje!
  6. Ga naar het strand, daar moet je dan wel van houden… Maar als het vet lekker weer is kan je daar wat verkoeling zoeken, is het minder lekker weer ga een balspel doen op het strand of ga met je honden er naar toe.
  7. Ga een avond spelletjes spelen met je familie of vrienden. Ik zal wat spelletjes opnoemen die ik heel erg leuk vind: skip-bo, halli galli, pesten, gamen, fase 10, rummikub. Halli galli is een spel die ik af en toe wel is leuk vind, maar toch als je eenmaal bezig bent is het wel lachen!
  8. Er is natuurlijk ook niks mis met een dagje series of films kijken… Ik bedoel, eehhh ja das gewoon vet lekker zo af en toe!
  9. In punt 4 heb ik gezegd doe iets met je kamer. Misschien vind je wel een oud klokje, potje en kan je die ook een make-over geven. Zo had ik vroeger zo’n LOVE klokje van de Intertoys, lekker roze dat die is… Dus eigenlijk stond ik op het punt om hem weg te doen, toen ik bedacht als ik hem een likje verf geef ziet het er toch weer prima uit?  Nu wil ik hem dus wit verven, ik moet alleen nog voor witte verf zorgen…

Tja, heel veel andere tips heb ik niet eigenlijk… Behalve dat je ook nog YouTube kan afstruinen naar leuke video’s of Pinterest helemaal door neemt… Verder zou ik het ook niet meer weten.

Fijne vakantie nog even he x!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s