Angst

Hoihoi!

Als we op vakantie gaan, gaan we met de boot… Nu is er één klein probleem ik heb echt een angst voor boten. Waarom? Titanic. I know dat was al zo’n 100 jaar geleden maar toch. Ik heb eigenlijk altijd al de angst gehad dat als ik op een boot zou moeten dat dat zou zinken. Gelukkig hoefde ik tot nu toe niet op een boot en als dat al het geval was was dat een riviertje over of kanoën, inderdaad tot nu toe, het zit er toch echt aan te komen. Ik zal mijn angst onder ogen moeten komen. Maar hoe groot is de kans nu nog dat het zal zinken? De techniek is toch allemaal verbetert en we zitten op de Noord-Zee dus daar zijn ook geen ijsbergen ;), weer een zorg minder.

Nee, ik ben niet heel erg bang dat we zinken, maar er is een kans en toch heeft dat wel wat invloed op mij… Ik zou er maar gewoon niet al te veel aan moeten denken, gewoon het schip bewonderen, de zonsondergang spotten, we nemen namelijk de nachtboot. Dus moet ik ook nog proberen te slapen, of dat zal lukken vraag ik me af. Misschien word ik wel zee ziek. Naja dan heb ik altijd nog mijn boeken…

Ik ga deze keer niet zoveel schrijven want ik heb simpel weg gewoon niet zoveel tijd…

Groetjuussss!

Follow my blog with Bloglovin

Een gedachte over “Angst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s