HAPPY HALLOTHANKSMAS

Hola!

Jullie hebben het vast wel gemerkt, het weer. Het wordt weer herfstachtig, regen, wind, koude dagen. Sommigen mensen houden niet van dit weer, ik wel. Als je mijn vorige blog las weet je dat misschien nog wel van vorig jaar… Maarja, ik houd dus oprecht van de herfst. Sowieso houd ik van van september tot december. Alle leuke feestdagen zijn dan en er zijn zulke mooie kleuren buiten!!

Eerst ga ik dus even benoemen waarom ik van de herfst houd. Ohja en niet te vergeten december!

 • Oke om te beginnen, kijk naar de kleuren van de bladeren! Ik hou er oprecht van. Het is zo gezellig, ik word er altijd helemaal vrolijk van, haha. –
 • De warme drankjeeeeeess!!! Chocolademelk, starbucks, thee, kom maar op.
 • Je kan meerdere laagjes aan, dus het wordt weer even de winkels afstruinen naar vest en nieuwe truien. Ohja, schoenen ook zeker niet vergeten.
 • Het koude weer. Ik bedoel je kan zeggen wat je wilt, maar fietsen in de ochtend in de kou is echt heel erg lekker, tenzij je haar nat is… Maar ik word er altijd heel erg wakker van en als het zo koud is, is de atmosfeer weer heel anders en krijg je dus ook weer andere interessante foto’s ;).
 • FILM AVONDJES! Er komen binnenkort weer hele leuke films uit maar er zijn ook nog zat films die ik nog niet heb gezien. Dus ik stel voor om met wat vrienden bij elkaar te komen en allemaal lekker herfst hapjes en drankjes te regelen en een heerlijk avondje film te gaan kijken.
 • Ook vind ik een rondje in de regen lopen eigenlijk wel heel erg lekker, vooral als je daarna lekker in je pyjama mag gaan zitten.
 • Iedereen is vrolijk tijdens kerst, naja heel veel mensen.
 • De verlichting in de straten.
 • De kerstboooooommmm!!! Ik vind dat echt een van de leukste dingen, je kamer into christmas maken. Verklaar me voor gek maar het is een traditie ik decoreer altijd mijn kamer voor de kerst, lol!
 • Het eten ik bedoel, pepernoten, taaitaai, kerststol en nog zo veel meeer!!

Ook heb ik wat dingetjes die ik eigenlijk elk jaar probeer te doen. Ook op m’n vorige blog zei ik ja dat ga ik doen, guess what? Niet gebeurd. Dus dit jaar is een nieuwe ronde dus nieuwe kansen! Hier komt dus een soort bucketlist voor deze herfst en winter zo ongeveer!

 1. Een pumpkin spice latte drinken. Ik hoor altijd aaahh ja die zijn er weer!! En dan ben ik degene eh welke? Dus ja dit jaar ga ik hem toch wel echt uitproberen (zeg ik nu..)
 2. Foto’s maken! Dit is wel iets wat ik altijd doe. Tot nu toe was ik dan nog niet echt tevreden ofzo maar kijk oefening baart kunst ;). Ook wil ik wat foto’s van anderen gaan maken zodat ik mezelf weer verbeter.
 3. Een cozy trui hebben. Ik bedoel ik wil echt heel graag gewoon een zo’n trui die het is. Waar je je gewoon comfortabel in voelt maar dat die aan de andere kant wel modieus is.
 4. Een paar gerechten maken. Ik ben totaal niet voor het koken, laat het eten maar aan mij over. Maar ik wil dit jaar wel iets gaan bakken en dan bijvoorbeeld voor zo’n film avondje. Ik denk dat ik een pumpkin cake ga bakken. Als ik dat doe zal ik er wel een artikeltje aan vast hangen.
 5. Een boek lezen. I know hoe nerd dit klinkt, maar ik vind lezen niet eens zo verschrikkelijk als het maar een goed boek is. En zodra het regent zal je mij waarschijnlijk niet buiten zien dus we gaan zien of ik het voor elkaar krijg om een boek uit te lezen.
 6. Ook wil ik naar amsterdam in de herfstvakantie en de kerstvakanties om er dan met iemand een gezellig dagje van te maken en natuurlijk foto’s maken!
 7. Ook wil ik nog iets van een herfst serie opzetten of iets met kerst nog geen idee of dat gaat lukken en of ik het ook daadwerkelijk waar maak… Maar het idee is er.

Serieus ik las laatst zo iets leuks tegen op insta wat echt perfect was als titel (het is nu ook de titel). Maar ik had het niet opgeslagen… Dus ik ben door al mijn likes heen gaan zoeken en toen vond ik hem. Ik vind hem zo leuk, het bericht is: October through December is lit. Don’t even argue Happy HALLOTHANKSMAS.
Ik vond dit zo’n top bericht, echt geniaal!

Nou dit was het dan weer ik zie jullie vrijdag weer!
Doeidoei xx

 

3 gedachten over “HAPPY HALLOTHANKSMAS

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s