Off to England

Heeyyy!!

In het artikel: Eerst keer – sauna. Heb ik gezegd dat ik mijn harde schijf nodig had, die heb ik afgelopen week aangeschaft. Nu kon ik dus eindelijk al mijn foto’s bekijken en daarna bewerken. Ik ga gewoon de vakantie vertellen en daarin komen dan wat foto’s voorbij. Veel lees plezier xx!

Oké we vertrokken 21 juli. ‘S morgens de wekker gezet en de laatste dingen ingepakt. Ik was echt niet te genieten die dag. Ik had onwijs veel last van mijn knie en ik zag het alweer helemaal gebeuren dat ik de hele vakantie de snelheid van een schildpad zou hebben en iedereen zou belemmeren. Dit viel echter echt heel erg mee, tuurlijk heb ik er last van gehad, maar dat was meer op de momenten dat we stukken gingen lopen.
We vertrokken uiteindelijk rond één of twee uur denk ik, ik weet het niet meer. Het was één of twee uurtjes rijden. Nu ben ik zegmaar zo, zodra ik voor een halfuur of langer in de auto zit, ga ik slapen. Dat deed ik nu dus ook, dus de reis naar de boot was gelukkig niet zo lang (voor mij dan). Toen we eenmaal in Hoek van Holland waren gingen mijn zusje en ik de boel een beetje verkennen en maakte we deze foto.

snapchat-11019677681.jpg

We waren er drie uur te vroeg, maar die dag was het echt prachtig weer, dus was er niks aan de hand. Nadat we de boel hadden verkend ging ik mijn boek ‘Will Grayson, will grayson’ lezen (hierover komt ook nog een artikel online). Ondertussen had mijn vader de soep opgewarmd, ja we hebben daar buiten gegeten. We hadden zo’n kooktoestel mee voor op de camping, dus mijn vader heeft de soep daar opgewarmd en toen hebben we dus eventjes avond gegeten.

Snapchat-2145905991[1]

Als je je afvraagt waarom die auto een doek over de auto heeft. Die mensen hadden een hond mee en die zat dus in de auto en om het daar zo koel mogelijk te houden, hebben ze dat ding erover heen gedaan, super lief voor die hond!
We mochten 18.15u de boot op. Wij stonden daar als een van de eersten, maar omdat we achter een busje stonden die hun zaakjes niet op orde hadden voor hun hondje, gingen we zo’n beetje als laatste de boot op. Eenmaal op de boot hebben we ons geïnstalleerd en zijn we op het dek gaan staan voor de zonsondergang.

DSC_0067 - kopie

Dit was één van de eerste foto’s die ik heb gemaakt van de vakantie. Iedereen stond op het dek om naar de zonsondergang te kijken. Het was zo’n mooi gezicht en er waren dan ook wel wat koppels die heel schattig een kleedje hadden neergelegd, waar ze met z’n tweeën op gingen zitten. Toen we weg voeren waren er mensen op de kade die een lamp hadden waarmee ze aan het seinen waren. Verschillende mensen hebben toen hun zaklamp aan gezet, dat was wel lachen! Dit is dus de foto die ik ervan heb gemaakt.

DSC_0113_-_kopie[1]

Nadat we waren uitgevaren ging eventjes naar het internetcafé. Ik logde in op WordPress en schreef toen dit artikel, haha!! In die 3 weken zijn er gewoon artikelen online gekomen, want die had ik allemaal al ingepland, alleen had ik er eentje niet. Dus toen ik de mogelijkheid had, heb ik dat artikel geschreven. Het artikel was eigenlijk vrij simpel, maar dat was omdat de computer simpel weg niet zo snel was en aangezien ik daar niet zo goed tegen kan, dacht ik dan laat ik het hier maar bij zitten. Daarna heb ik nog even gebruik gemaakt van de wifi, die ik 3 weken niet zou hebben. Na dat ben ik naar de hut gegaan om me om te kleden, waar ik toen erg leuk uitzicht had en het idee kreeg om deze foto te maken.

DSC_0121_-_kopie[1]

Je ziet hier een deel van onze hut en van het uitzicht dat we hadden. Ik vind het resultaat echt mega vet! Toen ben ik nog naar het dek gegaan waar we met zijn allen nog een spelletje hebben gespeeld, het was zo zacht buiten echt heel bijzonder. Pas toen roet naar beneden viel (naja roet, het waren zwarte druppels), zijn we naar binnen gegaan om daar het spelletje te hervatten. Niet lang daarna zijn we gaan slapen want de volgende dag moesten we alweer vroeg de boot af en 6 uur rijden voordat we bij de camping zouden zijn.

In het volgende artikel over Engeland zal ik verder gaan waar ik ben gebleven maar voor nu vind ik dit wel genoeg!
Tot vrijdag!

 

 

Een gedachte over “Off to England

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s