FALL favorites

Hoi allemaal!

Vandaag ga ik even een opsomming met jullie delen over wat mijn favoriete dingen in de herfst zijn!

Chocomel
Hét drankje van het seizoen, vind ik toch wel. Ik heb wel een voorkeur… Je hebt naar mijn mening echt mega veel soorten! Neem bijv. ‘Chocomel, de enige echte’. Mijn moeder en zusje zijn er dol op, ik daarentegen wordt er misselijk van als ik er een glas van neem. Daarom vroeg ik laatst aan mijn moeder of we toevallig cacao hadden. Ja hoor dat hadden we, dus ik ging opzoek naar recepten. Ik kwam op het volgende uit:

  1. 200 ml melk
  2. Één eetlepel cacao
  3. Één eetlepel suiker (tenzij je pure cacao wilt maar dat vond ik zelf niet zo smakelijk)

Dit is het beste recept vind ik, echt mega lekker! Ik zou wel als je de melk in de magnetron doet, de melk in de gaten houden… Bij mij was ie laatst zegmaar overgelopen…20170919_202457

Babylips
Je kan wel zeggen, ik ben verslaafd aan Babylips… Het begon allemaal met een YouTuber die ze altijd had, ik wilde ze toen zo graag!! Maar in Nederland waren ze nog niet te koop. Tot op een dag in groep 8 dat is nu 4 jaar geleden, toen kocht ik mijn eerste en nu heb ik er inmiddels 20… Heel veel mensen zeggen dan dat ik ze nooit allemaal gebruik, maar ik gebruik ze eerlijk waar allemaal, stuk voor stuk. In de herfst vind ik de ‘HOT COCOA’ en de ’24 VANILLA CUPCAKE’ de fijnste! Meestal koop ik ze bij de Kruidvat en soms bij de Etos. Maaaaaarrrr laatst waren ze gewoon bij de Action, veel goedkoper!!

Outfit
Tja, als ik thuis kom van school kleed ik me altijd om! Hoppa joggingbroek aan en een trui. Ook heb ik 9 van de 10 keer mijn badjas aan… Je kan wel zeggen dat ik verslaafd ben aan m’n badjas.

20170919_185124

Muziek
Bij muziek heb ik niet specifiek een nummer… De laatste tijd draai ik weer allemaal oude cd’s, bijv. 1D, Justin Bieber en ook Hitzone 62 en 63. Je kan zeggen wat je wilt maar oude liedjes afluisteren brengt ontzettend veel herinneringen op en zo verkeerd zijn de liedjes niet eens. Voor de rest luister ik veel naar Twenty one Pilots en Kensington. Misschien heb je het meegekregen dat je kaartjes voor een concert in 2018 kon kopen voor Kensington. IK HEB EEN KAARTJEEEEE!!! Ik ben echt ontzettend blij!!

Luchtje/deo
Ik heb zelf van Victoria’s Secret, Rush. Daarnaast heb ik nog mega veel andere samples die ik allemaal erg lekker vind ruiken. Maar voor in de herfst vind ik Rush toch echt wel de beste. Als deo heb ik eigenlijk altijd FA, niet specifiek eentje maar gewoon eentje die er lekker uit ziet, haha!

Thee
Ja, ik ben een echte thee liefhebber, ik sta ermee op en als ik thuis kom van school drink ik meestal toch ook nog wel een kopje of 2. In Engeland hadden we thee gekocht ‘Tetley Original’. We gingen op bezoek bij een oud klas genootje van mijn vader, toen ik thee kreeg aangeboden. Ik zei volmondig ja want ik houd van thee!! Die thee vond ik zo lekker dat we wat hadden meegekregen. Daarna hebben we er nog een zak van gekocht en die hebben we nu nog steeds. Super lekker! Zeker een aanrader als je ooit de kans hebt om die thee te drinken ;).

Boeken
Zoals ik al eerder zei lees ik niet zo heel erg veel boeken… Maarrr…. Ik heb toch ook mijn favoriet. Ik heb het boek nog niet uit maar als ik dat wel heb zal ik er ook weer een Readview over schrijven. Het boek heet, houd je vast het is een lange titel, Aristotle and Dante discover the secrets of the universe. Het boek is dus Engels talig maar dat merk je niet echt ofzo, het is gewoon heel goed te volgen.

Starbucks
Voor alsnog heb ik eigenlijk altijd hetzelfde drankje gehad, Caramel macchiato! Ik wil wel een nieuwe proberen dus dat gaat waarschijnlijk ook wel proberen. Het probleem is gewoon dat ik verslaafd ben aan de Caramel macchiato!!

Quote
The trees are about to show us how lovely it is to let the dead things go.
Dit spreekt voor zich vind ik zelf…

Dit was mijn lijstje. Ik zie jullie volgende week dinsdag weer.
Fijn weekend x!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s