Off to England deel 2

Hoihoi vandaag het vervolg van het eerste deel van mijn vakantie!

Ik was gebleven bij het punt dat we gingen slapen. Ik lag aan de linkerkant van de kamer, met mijn hoofd dichtbij het raam. Dus toen het licht in onze kamer uitging kon je de golven zo mooi zien! Ik heb hier dan ook oprecht van genoten en heb denk ik dan ook eerst 45 min. naar de golven gekeken voordat ik daadwerkelijk ging slapen.
‘S ochtends werden we rond kwart voor 6 gewekt door de boot met het nummer →

En daarvan dan het eerste gedeelte met het fluiten. Op zich prima om mee wakker te worden! We keken gelijk uit het raam en het was echt heel raar dat je ineens daar in Engeland bent. Toen ging ik even douchen en toen ik me had klaar gemaakt, ging ik het dek nog even op om een foto van de lucht te maken.

aankomst 1.

In tegen stelling tot het betreden van het schip, konden we nu als een van de eerste het schip verlaten. Het was vrij raar om daar zo rond te rijden, want ineens moest je links rijden… Maar na een week was het vrij normaal hoor. Naja zo als ik al zei, in de auto slaap ik dus groot en deels, dus daar is niets over te vermelden. We namen wel hier en daar een pauze. We zijn bij een benzinestation gestopt zodat mijn vader even kon slapen, aangezien mijn ouders echt verrukt hadden geslapen op de boot. Toen kwamen we dus bij zo’n graan veld. Dus daar hebben we even fotootjes geschoten!

aankomst2.

Toen reden we uiteindelijk weer verder. Op een gegeven moment kwamen we aan op de camping. Dat was gewoon prima, het veld stond vol, we kwamen namelijk op zaterdag aan. Zondag waren er nog een paar mensen en maandag waren wij de enigen op het hele veld (denk zeker wel 2 voetbalvelden groot). Zo ging dit heel de tijd het was een soort ‘uitgaan camping’ achtig iets… Heel leuk voor als je wilt uitgaan, maar als je daar staat qua vakantie vieren, viel het toch wel even tegen… Verder hebben we wel hele leuke dingen ondernomen!

Die zondag zijn we naar een oud basisschool vriendje van mijn vader gegaan, dat was echt mega gezellig. Ze waren onwijs gastvrij en gewoon heel vriendelijk en spontaan, super leuk!

De dag daarop gingen we naar Chester. Dat was ook weer superleuk. We gingen eerst gewoon een rondje lopen en de buurt een beetje verkennen. Toen leek het ons wel leuk om ook nog een ‘Sightseeing tour’ te doen. Tja, we hebben veel gezien, daar niet van, maar ik vond het nou ook weer niet mega bijzonder… Het was wel heel gezellig en we hebben veel gelachen tijdens die tour. Verder had ik in Chester ook nog wat fotootjes geschoten.

chester 1.

chester 2.

chester 3.

Ook hebben we daar nog even geshopt! We zijn bij de Primark geweest en terwijl wij dat deden gingen onze ouders nog even wat spulletjes kopen die we waren vergeten (voetbal, tennisracket etc.). Daarna gingen we naar de Starbucks, ik ben echt van mening dat de Starbucks in Nederland er beter uitziet… Ik ben bij verschillende filialen geweest en het was gewoon een heel andere sfeer.

De dag daarop bleven we op de camping. Die dag was echt de enige dag, dat ik heel de dag, in mijn korte broek heb gelopen en mezelf ook daadwerkelijk had ingesmeerd, zodat ik niet zou verbranden. Een ander oud-klasgenootje van mijn vader kwam toen langs. Wij hadden niks met hem ofzo, dus hebben mijn zusje en ik hebben heel de dag bij het meer gezeten, we hadden onze Ds (jaja die wordt gewoon gebruikt op vakantie) mee en ik had ook nog een boek gelezen.

Dit is natuurlijk nog lang niet alles, maar anders worden de artikelen wel heel erg lang vind ik zelf. Dus er komt gewoon weer een vervolg!

Adios x

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s