Weekend in picture’s!

Hallootjes!

Vandaag laat ik jullie mijn weekend van afgelopen week zien. Aangezien het vandaag alweer vrijdag is, ben ik wel weer in die stemming, dus hier gaan we dan.

Vrijdag

Vrijdag mag ik altijd uitslapen! Ik hoef dan pas om 11.25u te beginnen met school tot 14.20u, super chill!! Alleen kon ik deze keer niet uitslapen… Zaterdag werk ik namelijk altijd heel de dag (09.30u – 17.00u) en ’s avonds zou ik naar een feest van iemand gaan, waar ik zou blijven slapen. Maar dan zou ik dus zaterdag niks aan school kunnen doen en op zondag schrijf ik mijn artikelen en daar zit gewoon vet veel tijd in, dus dat zou ik niet redden. Toen had ik besloten een uur eerder op te staan zodat ik alvast wat schoolwerk kon doen. Toen ging ik uiteindelijk naar het busstation en vanaf daar door naar school. Het eerste uur heb ik altijd geschiedenis, in de onderbouw vond ik het echt verschrikkelijk maar nu vind ik het wel oké of zelfs leuk denk ik! Daarna mag ik de nerd uithangen en hebben we informatica. Deze les deden we een spel wat in verband stond met het ‘javascript’. Echt te leuk! Na twee uurtjes informatica kan ik weer naar huis. Nu moest ik nog al het huiswerk afmaken, dat was opzich niet heel veel werk, maar ik wilde iets samenvatten en dat nam zoveel tijd in beslag. ‘S avonds had ik een gesprek met twee vriendinnen omdat daar het een en ander aan de hand is en we vonden dat er over gesproken moest worden. Na dat ben ik naar huis gegaan en ben ik gaan slapen.

 

Zaterdag

Zaterdag moest ik dus op tijd m’n bed uit… Aangezien ik weer last had van mijn knie hadden we het zo geregeld dat ik met de auto ging, alleen was het probleem dat als m’n pa me zou brengen dat ik daar al om 9 uur zou staan en ik begin 09.30u dus dat leek me niet zo’n strak plan. Toen heeft dus de vader van mijn beste vriendin me gebracht, super lief!! Maar omdat ik ook thuis moest komen had mijn vader mijn fiets wel op het werk gedropt, dus dat was helemaal mooi geregeld. Vorige week hadden we trouwens een BBQ van het werk omdat een collega van ons weg ging. Dat was echt super gezellig! Ook was er toen een goochel show, waar ik dus bij moest assisteren… Het was wel lachen! Maar ook oprecht heel frustrerend omdat je niet weet hoe de trucs worden gedaan… Maar verder bij deze week, na het werk fietste ik dus naar huis. Waar ik normaal een kwartier over doe, deed ik nu een half uur over! Ik baalde dus echt heel erg maar ja, ik kan er vrij weinig aan veranderen. Toen ik thuis was heb ik me even omgekleed en even wat gegeten. Toen wilden we dus naar dat feest gaan maar had ik geen adres, dus vertrokken we wat later. Het was evengoed wel heel gezellig! Rond 3 uur gingen we mijn luchtbed maar eens oppompen, niet dat dat goed ging. De pomp was al 1,5 uur aangesloten op m’n luchtbed en nogsteeds niet vol… Bleek de volgende dag dat ik een ander dopje vergeten was, lol. Tijdens het proberen van het opblazen van mijn luchtbed, zijn anderen naar de mac gegaan om daar nog even iets te drinken te halen. We hadden een of andere app met ‘truth or dare’… Serieus ik weet niet welke modus we hadden aan geklikt maar die dingen sloegen dus echt helemaal nergens op dus gingen we maar iets anders doen. Rond 5 uur werden we toch wel moe en zijn we maar gaan slapen.

 

Zondag

2 uur later werden we weer wakker… Gelukkig hadden we voordat we gingen slapen alles opgeruimd! Dus toen we wakker werden hebben we ontbeten en hebben ze mij naar het station gebracht. Daar heb ik uiteindelijk nog een half uur met iemand moeten wachten op mijn bus omdat de andere niet rijdt in het weekend… Dus toen ik eenmaal thuis was ben ik eigenlijk gaan doen wat ik altijd doe op zondag. Normaal doe ik eerst school enzo maar dat had ik dus allemaal al af. Na dat ik school heb gedaan ga ik altijd mijn gezicht stomen, scrubben en een maskertje op doen. Tijdens het maskertje begin ik dan eigenlijk met een artikel te schrijven en dat duurt vaak heel erg lang maar dat maakt niet uit want dat is juist leuk!

 

Nou dit was dus mijn weekend, tegen de tijd dat dit artikel online komt, is het alweer bijna weekend, maar dat doet er niet toe, hahah! Ehm ja, ik denk dat ik zo maar ga slapen ofzo, ik ben echt kapot moe!

Doeidoei x!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s