Fright night 2017

Halootjes!

Vandaag ben ik er weer met een nieuw artikel. Zoals ik in mijn vorige post al zei wist ik niet of het mij zou lukken elke week iets te posten, i.v.m. de toetsweek. Toch heb ik de tijd kunnen vinden om een verhaal te delen, dus laten we maar beginnen.

20 oktober 2016 was de eerste keer dat ik met Roos, mijn beste vriendin, afsprak. Aangezien ik dit jaar 16 ben geworden en ze echt gestoord is heeft ze mij ‘Fright Night’ cadeau gedaan! Super lief xx! Ze heeft heel toepasselijk, de tickets geboekt op 20 oktober, dus het was eigenlijk dubbel feest.
De dag zelf, was echter iets minder leuk begonnen. Het zeek van de regen, ik zou pas om 4 uur uit zijn, het zat niet mee, daar komt het op neer. Ik zou om 4 uur uit zijn door een sportactiviteit met school, waar ik niet aan mee kan doen, dus wat ik al onzin vond dat ik daar heel de tijd bij moest blijven, in die regen… Maar goed, door het slechte weer mochten we dus al weg rond 2 uur!!! Dus ik Roos bellen, nam ze niet op. Totdat ik zes keer had gebeld. Ja, ze zat natuurlijk gewoon in de les, maar dat was ik even vergeten in alle blijdschap, dus mocht ze van die docent toch opnemen, eigenlijk zouden ze ook nog een practicum moeten doen maar die docent zei dat doen we wel de volgende les. Ik heb uiteindelijk een halfuurtje moeten wachten, dus ik was maar in de Burgerking gaan zitten, aangezien het ijskoud was.
We hadden de trein van 14.50u. Dus wij hadden gewoon onze gesprekken en toen kwamen we aan in A’dam en moesten we overstappen op de trein naar Amersfoort. We hadden daar 7 minuten de tijd voor, maar we wilden echt heel graag naar de Starbucks, dus dat deden we. In dit artikel had ik gezegd dat ik echt enorm graag de ‘pumpkin spice latte’ wilde proberen. Dus wij waren daar in de Starbucks en toen heb ik nog lopen twijfelen, want wat als ik het niet lekker zou vinden, daarom hadden Roos en ik besloten allebei iets nieuws te kiezen.

Pumpkin spice latte: ik vind hem zeker weten, heel erg lekker! Ookal was het wel even wennen… Ik blijf er wel bij, ‘Caramel macchiato’ is en blijft favoriet, maar voor in het najaar vind ik dit toch wel een goed alternatief.

Toen probeerden we nog de trein te halen, maar we waren al te laat. Toen dachten we “huh, nee dat is onze trein?!” dus wij liepen zo die trein bijna naar binnen, maar ik dacht toch even vragen… Dat was maar beter ook want anders waren we nooit in Amersfoort aangekomen. Toen zij we naar een hulpdesk gegaan want we snapten er niks meer van. Dus uiteindelijk hadden we wel de goede trein. Naja, goede trein? We kwamen zo die trein binnen en er was nauwelijks plek. We kwamen naast twee senioren te zitten, daar voerden we een heel leuk en interessant gesprek mee. Schuin tegenover mij zat een meid, ik denk dat ze 17 was ik weet het niet zeker, maar… Ze keek mij al heel de tijd aan, weet je wel met zo’n bitchy look dus naja, waarom zou ik niet terug mogen kijken? Op een gegeven moment zei ze iets waardoor Roos achterom keek. Maar als Roos en ik elkaar al aankijken is de kans 99% dat we in de lach schieten dus, wij schoten in de lach. Maar zij dacht dat het over haar ging, en werd helemaal boos. We waren niet goed snik, ze was niet dom, ze snapte wel dat het over haar ging enz. en dat we ons niet met hun moesten bemoeien of zoiets. Daarop zei ik dus, sorry maar wie begint hier het gesprek, je weet niet eens of wij om jou lachen. Nou toen vroeg ze dus naar mijn niveau want ze wist 100% zeker dat zij wijzer was, dus ik zei VWO waarop zij zei ja ik ook en ik doe nu MBO. Nou ik heb nog nooit zo hard gelachen!!!!! Toen zei ze ja ga maar huilen, ik hoop dat je gaat huilen. Ze zette zichzelf zo voor schut dat ik het niet meer hield. Toen werd ze daar nog boos over ook, want ik mag natuurlijk niet de slappelach hebben, stel je voor. Dus toen zei je ja ik mep je, en dit en dat. Maarja ik vond het allemaal zo grappig dus ik nam dr niet serieus, dus toen stond ze op en ineens hing ze boven me met een vuist. Nou serieus ik heb nog nooit zoveel adrenaline gehad, ik shakete helemaal, maar ik mocht niks doen van Roos, ik moest mijn mond houden, dus dat deed ik, maar ik had nog steeds de slappe lach. Op een gegeven moment gingen andere passagiers zich er toch ook maar mee bemoeien, dus een van de senioren die naast ons zat zei “en nu ga je de coupé uit!” en toen was ze toch onbeleefd! Wie denk je wel niet wie je bent, je bent me moeder niet. Noh zo onbeschoft kan je gewoon niet zijn, dit ging echt veeeel te ver. Maar goed dat was dus de treinreis naar Amersfoort. Toen moesten we in Amersfoort overstappen op de trein naar Harderwijk. Daar was dus helemaal geen zit ruimte meer… Dus toen stonden we daar, vroegen jongens of we op schoot wilden, nou nee dankje. Daar namen ze geen genoegen mee, ze hebben het nog 4x gevraagd ofzo, totdat we een zitplaats hadden gevonden.

Screenshot_20171020-175442

Toen we uitstapten, vroegen ze ook nog even naar onze nummers… De irritatie lag vrij hoog. Toen zaten we eindelijk in de bus op weg naar Walibi, daar hadden we één stoel, dus ik heb bij Roos op schoot gezeten, we waren vet blij dat we eindelij in die bus zaten, totdat we beseften dat we niet uitgecheckt hadden… Eenmaal in Walibi was het heel erg gezellig. We zijn eerst in de Xpress gegaan, daarna wilden we naar de Goliath maar die was dicht waarschaanlijk vanwege de regen. Toen zijn we nog in de Space shot geweest, maar het regende dus heel de tijd dus we hadden het behoorlijk koud. Toen hadden we besloten om even ergens naar binnen te gaan waar we deze foto’s toen hebben gemaakt:

Daarna heeft Roos een patatje gehaald en ik een warme beker chocolademelk, dat was wel echt héél erg lekker!!! Daarna wilden we eigenlijk in de Speed of Sound maar daar stond zo’n achterlijk lange rij, dus dat deden we maar niet en toen zijn we nog een keer in de Xpress gegaan. Daar kregen we contact met wat meiden en nog andere jongens. Die meiden stonden achter ons dus wij waren daarmee in gesprek toen die jongens vroegen of we bij hun wilden komen staan. Dat was natuurlijk wel weer erg handig want we hadden ook weer een deel van de rij overgeslagen. Uiteindelijk was het echt heel erg gezellig en zaten we ook nog met hun in het karretje. Daarna gingen we naar de nieuwe achtbaan maar dan moest je dus door een gedeelte waar heel veel van die geschminkte mensen liepen die er dus vrij eng uitzagen. Dus dat hadden we geskipt en toen zijn we bij zo’n muziek tent gaan staan. Daarna wilden we toch nog een keer in de Xpress, dus wij stonden daar denk ik 20 minuten, hadden ze een technische storing… Toen zijn we maar de rij uit gegaan en weer naar de muziek tent gegaan. Toen rond 22.00u zijn we daar weer weggegaan om nog een andere attractie in te gaan waar we ook weer met gasten aan de praat raakten.

Het was echt een mega leuke dag, en de regen was niet eens zo erg want dat gaf toch ook wel weer een sfeertje. Dit is echt het leukste verjaardagscadeau en ik ben Roos heel erg dankbaar xx!

Nouja, ik zie jullie weer bij het volgende artikel doegg x!

 

5 gedachten over “Fright night 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s