Even een inkijkje

Hola!

Ik ben nu bijna een half jaar bezig met mijn blog. Met mijn vorige blog heb ik ook wel eens een enquête gedaan maar pas na een jaar, terwijl ik er best veel aan heb.

Natuurlijk heb ik ervaringen meegenomen e.d. maar toch is het soms wel fijn om even feedback te krijgen van je lezers/lezeressen.
Ik heb enorm veel plezier in het bloggen en vind het dan ook super leuk als een artikel goed wordt ontvangen. Ook kan ik inmiddels wel zeggen dat ik bezig ben met een heel erg leuk project wat weer aansluit op mijn Travel artikelen van de zomervakantie. Wat het precies is laat ik nog even voor mezelf, jullie zien het wel verschijnen. Ik kan niet wachten om dat met jullie te gaan delen!!

Nu ben ik eigenlijk best tevreden over hoe het gaat met mijn blog, ik post (bijna altijd) met regelmaat, het zijn artikelen waarvan ik denk “ja, oke hier ben ik tevreden mee” en het belangrijkste het is geen moeten! Ik zie er naar uit om artikelen te mogen schrijven, meestal met een lekker maskertje en soms kan ik dan ook met gemak 5 uur bezig zijn met één artikel. Ook ben ik toch stiekem wel blij dat ik al eerder een blog heb gehad, de fouten die je daar hebt gemaakt, maak je toch niet zo snel een tweede keer. Ik bedoel het was echt verschrikkelijk de eerste maand als ik bijv. twee leuke artikelen had geschreven op één dag, dan gingen ze allebei dezelfde dag nog online want ik kon dan niet wachten.

Maar ik ben wel van mening dat het altijd beter kan en daarom heb ik dus een enquête voor jullie. Het zijn 10 vraagjes en ik zou het heel erg fijn en lief vinden als jullie ze zouden willen beantwoorden!

Klik ‘hier‘ voor de enquête, het is jouw mening schroom niet om eerlijk te zijn!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s