Kappertje geweest?

Hey hallo! Hoe gaat het met jullie? De vakantie is weer voorbij en voor mij is het nu nog één week voor de toetsweek, killing!! In de vakantie druk aan het leren geweest, maar ik merk heel erg aan mezelf de wil van het schrijven van nieuwe artikelen! Aangezien ik in de vakantie naar de kapper ben geweest en het toch best wel iets anders is dacht ik, waarom schrijf ik daar niet een artikel over?

Oké het was dus de bewuste woensdag, 25 oktober. Ik dacht eigenlijk heel de tijd “alleen de puntjes, niets anders” maar anderzijds wilde ik ook weer iets nieuws.

Nu ben ik echt bar slecht in beslissingen maken, maar echt! Ik kan echt twijfelen over dingen waar elk ander mens niet over twijfelt, maar hé that’s me. Dus op het moment dat ik aan de beurt was, wist ik nog steeds niet wat ik van plan was. Nu kom ik al, zo lang als ik mij kan herinneren, bij deze kapper, dus heb ik gezegd “ik wil iets anders, maar ik weet niet wat, dus doe maar wat jij denkt dat leuk is”. Ik heb dus mijn kapper de vrije hand gegeven en daar is dit uitgekomen.

Foto’s zijn gemaakt door Roos

Dit is het dus geworden. Ik weet zelf niet zo goed of ik het leuk vind, of niet. Ik moet er denk ik gewoon héél erg aan wennen. Ik bedoel, ik heb het wel vaker kort geknipt, maar ik heb never nooit laagjes en dat heb ik nu wel aan de voorkant.

Wat vind jij van mijn haar? Laat het mij weten in de comments!

Het nadeel vind ik wel, is dat… Ik kan geen knotten, staarten of vlechten in. Ja, naja het kan wel maar dan heb je zo’n lekker matje in je nek en ik ben zegmaar niet van plan om daarmee in het openbaar rond te lopen ;). Maar het is wel weer lekker kort, verder weet ik voor mezelf, dat ik nooit meer laagjes neem, tenminste zo denk ik er op het moment over.

Dan nog wat over de enquête, de enquêtes die zijn ingevuld zijn ontvangen en ik ben super blij dat jullie ze wilden invullen! Ik heb eruit opgemaakt dat jullie het leuk zouden vinden om meer tags, fotografie, weekend in pictures, reviews en diy’s voorbij willen zien komen. Ik ga mijn best doen! Ik ben in ieder geval enorm gemotiveerd en heb dan ook verschillende ideetjes voor een serie (of ik ze kan uitwerken is de vraag) maar ik ben er mee bezig. Dan heb ik nog iets leuks te vertellen, tenminste ik vind het echt super leuk. Ik ga in een van deze weken een nieuwe lens aanschaffen!!! Ik heb nu de AF-S 18-55mm kit lens & de AF 70-300mm en bij dat rijtje kan ik binnenkort ook de AF 50mm benoemen!! Super spannend! Daarbij ben ik ook tot de conclusie gekomen dat ik veel te weinig fotografeer, maar echt! Ik ben nu dus van plan, om eigenlijk overal waar ik ga, mijn camera ook mee te nemen. Ik twijfel of school daar ook bij meetelt, je kan natuurlijk super mooie foto’s maken op de fiets maar de vraag is ga ik het daarop gokken om mijn camera mee te nemen naar school, op de fiets? We gaan het zien, in ieder geval heb ik enorm veel inspiratie en motivatie!

Vandaag is mijn toetsweek begonnen… Dus still not sure of er artikelen online komen. Ik doe mijn best en waar ik een gaatje vind, vul ik hem op met een artikel schrijven of fotograferen ;).

Dit was het dan weer, een fijn weekend, ga je nog iets leuks doen?
Groetjuuhsss x!

 

 

 

4 gedachten over “Kappertje geweest?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s