I ♥ interieur

Één van de series waarbij ik kan weg kwijlen, vtwonen! Ik heb het altijd al leuk gevonden om dingen in te mogen richten. Met playmobil bijvoorbeeld, eerst speelde ik er echt mee, maar op een gegeven moment ging het mij meer over het stylen van de setting, dan het spelen met de poppetjes zelf. Vooral in groep acht was ik helemaal into binnenhuisarchitectuur. Dat is in de loop der tijd een beetje vervaagd, maar nu viel ik afgelopen vrijdag er weer in, goh wat is dat toch leuk!! Ik kan dus ook oprecht niet wachten totdat ik op mezelf ga wonen en dat ik mijn eigen huisje helemaal mag gaan inrichten zoals ik dat zou willen. Misschien ga ik dan ook nog wat meubelstukken zelf maken, zoals een salontafeltje, nachtkastje of iets dergelijks én de kunst om het zo goedkoop mogelijk te houden… Ik kan niet meer wachten, veel te leuk toch als je bedenkt dat je dat straks kan doen?

Ik ben dus naar de vtwonen site gegaan, omdat er een aantal jaar geleden een quiz online stond over welk interieur er bij jou past. Dus die quiz heb ik (voor de 4e keer) weer even gedaan en daar kwam uit dat ik een landelijke/industriële stijl heb. Ik ben dus even gaan speuren op Pinterest en daar is het volgende uitgekomen.

 

Bron: Pinterst

Dit is dan mijn ‘moodboard’ geworden. Ik vind dit er dus echt onwijs gaaf uitzien! Dat groene op de muur is gewoon een beetje gewaagd en als je dat dan weer combineert met een lichtgrijze muur (één van de lichtere tinten van de verf potjes in de afbeelding hierboven) vind ik dat gewoon onwijs tof! Wat ik ook wel grappig vind is die bank. Ik liep afgelopen jaar met Roos in Hoorn, toen we een woonwinkel binnen liepen. Ik zag precies zo’n bank staan en was op slag verliefd en nu komt het dus terug uit de test, super leuk, al zeg ik het zelf.

Daarbij hebben ze ook ontiegelijk veel aanbod aan diy artikelen (nee dit is niet gesponsord, ik vind dit gewoon oprecht heel erg tof!). Dus naast Pinterest als inspiratie bron, ga ik nu ook naar vtwonen voor diy’s of andere inspiratie.

Dit was dan alweer het artikel van vandaag! Eindelijk weer een wat korter artikel, vergeleken met die anderen, hahah. Zou je voor mij de poll hieronder willen invullen? Met één klik met je muis ben je klaar ;).

Ik zie jullie vrijdag weer, doei x!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s