Fietsend fotograferen

Hallo, daar was ik weer. Afgelopen zaterdag was het me toch koud!! Ik werd om 07.45u wakker, want er moest gewerkt worden, toen ik het raam uit keek, het had gevroren… Ik baalde enorm want ik dacht: ‘Dit is fotografeer weer!’ Nu is opzich elk type weer goed om te fotograferen, maar ik vind zulke omstandigheden juist heel erg leuk. Toen heb ik spontaan bedacht om 5 à 10 minuutjes eerder weg te gaan en mijn camera gewoon mee te nemen op de fiets, waarom niet? Zo gezegd, zo gedaan.

spinnenweb

Toen ik de tuin in liep zag ik dit spinnenweb, bingo! Ik vind het altijd zo tof als mensen dit fotograferen en nu heb ik mijn eigen foto, super blij!

boom

schapen

schaap

Tja ik woon zeg maar in een boeren omgeving, dus op weg naar werk kom ik genoeg schapen tegen. Ze hielden me eerst heel goed in de gaten, maar daarna keken ze toch weer weg.

natuur

kruispunt

kerk

Met deze foto ben ik ook echt super blij! Toen ik hem bekeek toen ik weer thuis was dacht ik: ‘Nou dat had wel beter gekund’ maar na het bewerken is die toch wel heel erg gaaf geworden.

fietspad2_01

vogels

Deze foto maakte ik terwijl ik fietste. Ik had me camera aangezet en dan maar klikken. Ik wist dus echt niet wat ik fotografeerde maar ik vind het toch wel een leuk resultaat hebben.

fietspad1

bomenfietspad

Toen ik eenmaal op het werk was aangekomen merkte ik dat m’n haar bevroren was en dat mijn mascara zich inmiddels had verspreid over mijn gezicht vanwege de mist, hahah! Zelfs de handvatten van mijn tas waren bevroren… Ik denk toch dat het tijd wordt om mijn handschoenen te gaan zoeken…

Dit was het dan weer. Ik ben echt heel blij dat ik toch mijn camera heb meegenomen op de fiets want ik ben super tevreden met het resultaat!

Doeidoei x!

6 gedachten over “Fietsend fotograferen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s