DIY ~ kerstboom

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik weer een diy voor jullie. Vorige week heb ik deze diy online gezet en aangezien ik dus die kerstverslaafde ben, heb ik er nog eentje voor jullie! Deze is simpeler dan die van vorige week en duurt ook minder lang!

Wat heb je nodig?
-IJsstokjes (54 ijsstokjes)
-Warm witte verlichting 2x
-Lijmpistool
-Kleine knijpers
alles1

Hoe gaan we te werk?

1. We gaan eerst 6x een rijtje van 4 ijsstokjes maken.
2. Dan ga je de rijtjes zo neerleggen zoals in de template hieronder.

template

Dus de schuine lijnen van de driehoek bestaan uit 1 rijtje van vier ijsstokjes en die leg je ^ zo neer en dan ga je links en rechts één ijsstokje horizontaal naar binnen leggen en daar sluit je dan weer de volgende schuine lijn op aan voor de 2e driehoek. Deze stap doe je dus totdat je 3 ‘driehoeken’ hebt gecreëerd. Als je niet helemaal begrijpt wat ik bedoel kan je ook naar onder scrollen, daar staat het resultaat en dan snap je misschien wel wat ik bedoel, hihi.

 

 

3. Aan de onderkant maak je nog een voetje. Die is 1 ijsstokje lang en 2 ijsstokjes breed.
Al deze stappen lijm je vast met je lijmpistool.
4. Dan kan je nog in je kerstboom 3 of meer horizontale lijnen aanbrengen waar je dingen aan kan op hangen, dit kan natuurlijk ook diagonaal maar ik vind horizontaal leuker.
5. Dan wikkel je de lichtjes om je boom, ik heb de horizontale lijnen niet meegenomen omdat ik dat te druk vond worden, maar dat is dus helemaal aan jou. Ik heb ze zo gewikkeld dat in de voet van de boom mijn ‘batterijhouders’ zitten, links en rechts, zodat ik er makkelijk bij kan en zodat de boom in evenwicht blijft.
6. Vervolgens heb ik wat tekstjes uitgeprint en die erin gehangen met de knijpers en ook nog wat andere dingen.
De tekstjes zijn: Happy Holidays, Let It Snow, Peace On Earth, Holly Jolly, Oh Deer

Zo ziet dat er dan uit! Ik vind het echt heel gezellig aandoen en je kan er in hangen wat je wil. Ik moet wel zeggen dat het niet té zwaar moet zijn want het zijn wel ijsstokjes en op de manier hoe ik ze hier heb geconstrueerd, houden ze niet heel veel gewicht…

Fijn weekend!!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s