Liebster Award

Halloo, vandaag heb ik een ander soort artikel, de Liebster Award. Als blogger weet je misschien zelf al wat het is, maar ik zal het even goed even samenvatten voor de niet-bloggers. De ‘Liebster Award’ is eigenlijk een soort ‘beloning’ voor je werk wat je doet, tenminste zo vat ik het op. Je wordt namelijk genomineerd door een andere blogger die jouw artikelen leuk vindt en je daarom deze nominatie geeft.

Ikzelf ben genomineerd door Veerle van your inspiration world. Super lief dat je mij hebt genomineerd x! Dus nu is het aan mij de taak om de 10 gestelde vragen te beantwoorden.

Als jij 2 minuten gratis in de Ikea mocht shoppen, waar zal je dan als eerst op afgaan?

Ik zou eerst naar de bedden gaan en gewoon een compleet nieuw bed uitzoeken en nog wat leuke dekbedovertrekken!! Verder nog wat plantjes denk ik en ook nog wat handige opberg accessoires voor op mijn bureau.

Naar welk land zou jij graag nog een keer op vakantie gaan?

100% Zeker Zuid-Afrika! Dit lijkt mij zo’n ontzettend gaaf land. Voor mijn volgers die mij al volgde op mijn oude blog, is het bekend dat ik een tijdje een vriend heb gehad die daar woont en hoe langer die relatie duurde hoe meer gefascineerd ik werd door dat land. Die relatie mag dan allang over zijn, maar ik zou alsnog dol graag naar Zuid-Afrika gaan. Verder lijkt Italië mij ook ontzettend leuk!

Wat is je droombaan?

Dit is echt best wel een moeilijke vraag… Ik zou het eerlijk gezegd niet weten. Ik denk vooral dat ik iets met communicatie wil gaan doen, maar mij kennende is dat over 3 maanden alweer heel anders… Met mijn blog door kunnen breken en daar de kost mee kunnen verdienen lijkt mij trouwens ook ontzettend gaaf, maar we moeten wel realistisch blijven ;).

Als je de loterij zou winnen, wat zou je met het geld doen?

Oké een lijstje:

 1. Een nieuwe laptop aanschaffen. Mijn huidige laptop moet continu aan de lader, dat  is niet heel erg want hij werkt prima maar het zou wat praktischer zijn als dat niet meer hoefde.
 2. Met ons gezin een weekje op vakantie, want dat verdienen mijn ouders wel! Zelf vind ik het natuurlijk ook wel lekker hahah!
 3. Boeken. Heel veel boeken. Ik ben de laatste tijd echt heel erg veel gaan lezen en ik denk dat je wijzer wordt van lezen. Natuurlijk hebben 9/10 boeken verzonnen verhaallijnen maar dat haalt het feit niet weg, dat daar ook levenslessen worden weggeven dus ja, boeken.

Heb je een keer iets gedaan wat je het liefst over wilt doen?

Is het dan in de negatieve zin of gewoon iets ontzettend gaafs wat gewoon voor de herhaling vatbaar is? Goh wat is dit moeilijk… Ik dacht: ‘Ja! Dat is het, maar nee toch niet.’ Hahah dit valt me echt nog tegen… Ik wilde zeggen dat ik vorig jaar over zou willen doen, naja dan zegmaar vanaf oktober tot aan maart ongeveer omdat er toen wat privé dingen waren waarvan ik nu denk: ‘Hoezo heb je dat laten gebeuren?’ Maar aan de andere kant, was ik nu dan niet geweest wie ik nu ben en had ik die lessen niet geleerd. Dus ik laat het erbij, ik hoef niet perse iets over te doen.

Als jij een film zou maken, waar zou het dan over gaan?

Ik denk over een meisje of jongen die zegmaar niet in de gaten heeft wat die heeft, dat het heel normaal is dat die heeft wat die heeft. Totdat dat wegvalt en dan moet gaan ontdekken wat het leven nou echt is en wat echte vriendschap is. Lekker cliché weer, hahah!

Wat is het lekkerste dat je ooit gegeten hebt?

Spareribs. Ik houd van spareribs en echt er is maar één restaurant geweest waar ze echt verrukkelijk zijn en dat is in Winterswijk. Heerlijk waren die! Ik was toen denk ik 13 en ik had dus spareribs besteld. De ober beweerde toen dat ik ze niet op zou krijgen, maar ik wist dat dat niet het geval zou zijn, dus ik zei: ‘Nee hoor, dat lukt mij wel!’ Toen hadden we een weddenschap: als ik mijn spareribs op zou eten, kreeg ik nog een tweede van het huis. Nou dat was dus ook het geval, heerlijk!

Wat is de mooiste foto dat je op je telefoon hebt staan?

15.jpg

Deze is dan wel niet met mijn telefoon genomen maar met mijn camera, maar hij stond wel op mijn telefoon en ik vond hem toch wel heel erg tof!

20171204_164650.jpg

Deze is wel gemaakt met mijn telefoon, ik denk twee weken geleden. Ik fietste naar huis en dit was zo’n mooi plaatje! Even afgestapt en toen dit kiekje genomen.

Om welke eigenschap sta jij bekend?

Dat ik altijd vrolijk ben, vaak dan want ik kan dus ook bok chagrijnig zijn, hahah! Maar super lief dat mensen dat zeggen xx.

Dan over op de nominaties!!

 1. She writes about it, Grassiëlla Watson
  Grassiëlla is een meid van 26 jaar die een hele leuke schrijfstijl heeft! Ik volg niet heel veel bloggers omdat ze dan toch net niet hebben wat ik leuk vind, maar zij heeft dat wel! Ze heeft artikelen met een boodschap en ik vind dat gewoon heel erg mooi, dus bij deze ben je genomineerd en ga vooral zo door!x
 2. A sky full of stars, Arjanne
  Arjanne is 17 jaar en heeft een hele enthousiaste manier van schrijven. Ze is heel creatief, neem maar een kijkje bij haar tekeningen! Ik ben via een andere blog op die van haar gekomen en ik was meteen verkocht, zeker door die rustige layout van haar blog. Gefeliciteerd met je nominatie!
 3. Emily Peeraer
  Ze is 21 jaar en is volgens mij, een best wel wijze jongedame, haha hoor mij nou als 16 jarige… Maar wat ik probeer te zeggen is dat ik mij kan vinden in haar artikelen, alsof ik het zelf geschreven zou kunnen hebben en dat is toch het fijnste wat er is, iets lezen wat jij ook zou kunnen zeggen? Ik volg haar niet zo lang een paar dagen maar hé de artikelen die ik van haar heb gelezen zijn het waard dus vandaar deze nominatie, gefeliciteerd!
 4. By José Chan
  Volgens mij is José inmiddels toch best wel uitgegroeid met haar blog, tenminste naar mijn mening. Ik volg haar al een hele lange tijd en ik vind haar echt een topper! Ze maakt zulke mooie foto’s, geeft goede tips én is enorm inspirerend! Ik heb haar dat ook wel eens laten weten via de insta dm, dat ze het heel erg goed doet, maar ik vind toch dat ze hier in het rijtje thuis hoort!

Sorry jongens ik volg verder niet echt andere bloggers, naja degene die ik verder nog volg hebben zo’n enorm groot bereik dat dat het doel van deze award weg haalt…

Mijn vragen aan de genomineerden:

1. Waarvan krijg jij een ‘happy moment‘?
2. Van welk liedje krijg jij kippenvel?
3. Wat zou jij willen bereiken met je blog in 2018?
4. Favoriete kledingstuk?
5. Waar schrijf jij het liefst je artikelen?
6. Waar was jij 100% van overtuigd toen je klein was?
7. Wat is de wijste les die je tot nu toe hebt geleerd?
8. Wat zou jij écht nog een keertje willen doen?
9. Wat is jouw all time favourite serie?
10. Als je je blog opnieuw moest beginnen, wat had je dan anders gedaan?

Regels Liebster Award:

 • Bedank de persoon die jou genomineerd heeft en post een link naar zijn of haar blog
 • Zet een foto van het award op je blog
 • Beantwoord de vragen van de persoon die jou genomineerd heeft en formuleer 10 nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert
 • Nomineer 5 (tot 11) blogs
 • Kopieer deze regels in je eigen blogpost
 • Informeer de bloggers die je genomineerd hebt en bezorg hen de link van je eigen blogpost

Dit was dan het artikel! Super leuk initiatief van degene die deze award in het leven heeft groepen. Nogmaals bedankt Veerle dat je mij hebt genomineerd!

Dan zie ik jullie weer bij het volgende artikel, joe!

 

 

 

 

 

 

4 gedachten over “Liebster Award

 1. Ahh wat heelrijk en tof om al je antwoorden te lezen zeg! En wat lief dat je me hebt genomineerd ❤ ik heb de liebster award al eens gedaan, dus ik kijk even of ik ‘m nog een keer doe, maar heel leuk dat je me hebt genomineerd!! 🙂

  Geliked door 2 people

 2. Superr leuk dat je mij hebt genomineerd Anne. Ze zeggen voor alles een eerste keer en zo ook de ‘Liebster Award’ voor mij. Bedankt voor de leuke vragen!

  Ik doe mijn best deze zo snel mogelijk te beantwoorden aankomende week.

  Liefs,

  Grassiëlla ❤️

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s