Christmas movies

Vrolijk kerstfeest!!! Het is zover jongens, kerst!! Dat betekent heel erg veel eten en natuurlijk kerstfilms! Nu kijken wij altijd kerstfilms maar onthoud ik ze nooit… Nu heb ik even mijn best gedaan om voor jullie mijn favoriete kerstfilms bij elkaar te sprokkelen.

 1. Elf
  Ik heb wel vaak dat ik moet lachen tijdens een film, maar ik heb nu oprecht moeten huilen van het lachen. Ik vond dit gewoon zo’n hilarische film.
 2. A Christmas Carol
  Volgens mij kent iedereen deze film wel, niet waar? En anders moet je hem maar gewoon gaan kijken want dit is dé kerstfilm, toch?
 3. Call me Claus
  (Ik kan geen linkje vinden, dus vertrouw er maar op dat het een top film is, haha)
  Tja… Ik weet niet zo goed wat ik over deze film moet zeggen. Het enige wat ik weet is dat dit echt een hele leuke film is voor alle leeftijden! Dus deze zou je ook zeker even moeten checken ;).
 4. A Christmas Prince (Netflix original)
  Ik heb zelf geen Netflix maar deze heb ik gekeken met een vriendin van mij. Het is een beetje een cliché film, maar dat mag met kerst! Het gaat over een journalist die een artikel moet schrijven over de prins die de troon opvolger is van zijn vader. Het is een film over romantiek, humor en ja ik ben fan!
 5. Prancer returns
  (Hier kon ik ook niet echt een trailer van vinden maar het is een klein stukje van de film)
  Dit is toch wel echt een oude film, maar ik vind toch zeker wel een klassieker. Het gaat over een jongetje die Prancer vindt maar ja waar laat je zo’n rendier dus er gebeuren allemaal avonturen…
 6. The Grinch
  Volgens mij hoef ik hier niet zoveel over te zeggen want iedereen kent deze film denk ik wel?
 7. Get Santa
  Deze kerstfilm gaat over een vader en zijn zoontje. De kerstman zijn slee is gecrasht en deze beste man vraagt hulp aan een oude vertrouwde. Echter is de vader net uit de bak en overtreed hij alle regels om kerst te redden.
 8. Christmas Inheritance (Netflix original)
  Dit heeft ongeveer dezelfde verhaallijn als ‘A Christmas Prince’. Maar is toch weer anders en ook deze vind ik super!!
 9. Fred Claus
  Deze film gaat over twee broers: Santa Claus en Fred Claus. Het gaat erom dat Fred het niet zo heeft met kerst omdat zijn broer altijd beter was dan hij, zeker een leuke film voor deze feestdagen.
 10. Scrooged
  Dit is weer een verhaal met ongeveer dezelfde verhaallijn als ‘A Christmas Carol’ alleen heeft deze net even wat meer humor en is het in een nieuw jasje gestopt, kijken dus!

Ik zou zeggen klik eventjes op de titels van de films want ik schrijf dit op eerste kerstdag dus ik ga geen samenvatting schrijven van de film nu, sorry!! Dus dit is mijn top 10 aan kerstfilms. Ik wens jullie allemaal hele fijne dagen toe en ik zie jullie weer bij het volgende artikel.

Doeg x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s