Beetje laat 2018 in

Te lang geleden! De afgelopen maand is er niks online gekomen, ik had hier al een reden voor gegeven maar alsnog… Ik heb heel erg de drang gehad om toch “even” een artikel te schrijven, haha ja dat kan ik niet, het is alles of niets. Dus dan even niets.

Nou ga ik niet een heel artikel brabbelen over bloggen, nee. Ik ga het even anders doen, sommige bloggers posten in de laatste week van het jaar even een overzicht van het jaar of de leukste momenten en dat was ook mijn bedoeling, maarja de toetsweek hè… Ik ben dus lekker laat hiermee, net nu ja klaar bent met alle beste wensen en ditjes en datjes kom ik er nog even mee aanzetten, das balen! Nee, ik wilde dit echt heel graag doen en keek hier ontzettend naar uit dus dat doen we dan nog maar even hè?

Laat ik het zo stellen dat 2017 voor mij niet met alle vreugde begon. Ik had toen nog iets met die Zuid-Afrikaanse jongen en dat ging niet helemaal lekker. Eind januari ging dat uit en daar had ik best wat last van (nu denk je waarschijnlijk hoe dan? Je ziet elkaar nooit en praat met elkaar via Skype of app, maar ja het kan dus). In februari en maart speelde dit nog wel wat mee en het ging ook niet al te best op school maar het is toch gelukt om er een super mooi jaar van te maken met onwijs veel wijze lessen;).
Nu ga ik een paar mooie momenten benoemen van dit jaar, die ik wil koesteren en met jullie wil delen.

Allereerst heb ik in 2017 een herstart gemaakt met mijn blog, een nieuwe schone lei. Ik denk dat dit mij veel goeds heeft gedaan omdat het toch wel echt mijn passie is.

Afgelopen jaar waren er behoorlijk wat reisjes met school, sommige zal je misschien herkennen:

Naar Engeland, Finborough! Aangezien ik FLE doe (Fast Lane English), gaan we elk jaar op reis naar een plaatsje in Engeland, alleen het eerste jaar zijn we niet naar Engeland gegaan (baleeennn). Dit jaar doen we ons Cambridge examen, dus dat wordt nog even spannend! Zoals je op de foto’s ziet hebben we met een bootje gevaren door een stad (geen idee welke dat was, oeps…), dit was echt een super leuke ervaring en er is ook zeker veel gelachen. Die week hebben we ook gehiked, dat leverde behoorlijk wat gespreksstof op.

Dan de tweede reis. Xanten. (Bijna) niemand had hier zin, archeologisch onderzoek doen, naja fossielen zoeken en allemaal dingen bezoeken wat ons vrij weinig boeide. Maar tegen alle verwachtingen in werd het toch een mega leuke reis! Op de dag van vertrek was het, naja laten we zeggen wat fris. Totdat we in Duitsland/Limburg aankwamen (ik weet het niet meer precies). Je stapte de bus uit en het was toch warm, nohh… Die avond hebben veel kinderen dan ook in het plasje gezwommen en buik gegleden. Tja ik was weer die kluns die geen bikini bij me had. Maar dat hield ons niet tegen, dan maar in bh en een kort broekje… Daarbij heb ik voor het eerst in mijn leven een zeppelin gezien!! Ik wist niet dat die dingen echt bestonden?! Hahaha!

Dan komt nu het laatste reisje van school. Namelijk Trier. Hier heb ik ook een artikel over geschreven klik hier als je dat nog even wilt door lezen. Dit was voor mij een trip waar ik enorm tegen opzag. Ik zat weer lekker in mijn vel en in die week werd ik 16… Ja, dat is heel erg leuk met al je vriendinnen erbij en ik ben daar ook echt close geworden met wat meiden waar ik ook super blij mee ben, maar ik zag het toch als een soort afsluiting van het nare begin van het jaar. Echter ben ik echt super blij dat ik mee ben gegaan, want wat was dat leuk! Hier ga ik niet te veel over vertellen, dus wil je meer weten moet je even op dat linkje klikken;).

Daarna was het zomer en gingen we naar Engeland!! Daar heb ik echt te veel kiekjes van om heel eerlijk te zijn. Daar kan ik denk ik nog wel 5 artikelen over schrijven, daar ben ik ook wel eens mee begonnen klik hier voor dat artikel.

We hebben daar onwijs veel ondernomen. Zoals de oude woonplaats van mijn vader bezocht en zijn scholen, het Maritime museum in Liverpool en nog veel meer!

21 oktober ging ik naar Fright Night in Walibi Holland! Dat is ook echt zo’n moment wat ik nooit meer vergeet! Ik besef me nu wel dat heel veel van de dingen die ik meemaak en echt heel erg leuk vind al op mijn blog staan maarja, dat is dan maar zo. Dit is daarom ook een verkort overzicht. Hier is ook weer een linkje van (klik hier) haha!

Het Nationaal Opera & Ballet mag natuurlijk ook niet vergeten worden!

Het verassen van mijn beste vriendin op haar 15e verjaardag was ook mega leuk! Roos (die vriendin) is sinds kort in Egmond gaan wonen, nou is dat niet zo heel erg maar je ziet elkaar veel minder en dat is wel jammer. Nu had ik met haar moeder afgesproken dat ik op haar verjaardag naar haar toe zou komen om haar te verassen. Het was echt mega gezellig! We zijn die avond gaan wokken, rondje gelopen door Egmond en heel veel bij gekletst want dat was wel nodig, hahah! Door alle gezelligheid hebben we geen foto’s gemaakt (heerlijk zo’n avond zonder telefoon).

De jaarwisseling! Een top afsluiting van het jaar! Wij hebben oud & nieuw gevierd bij mijn oom en tante wat mega gezellig was. Er is gejankt (ja heel gezellig) en onwijs veel gelachen! We zijn de avond begonnen met gourmetten, jammie en we hebben de hele dag allerlei muziek geluisterd. Ook was er om 21.30u. nog een concert van Kensington op tv, jaja dat mag natuurlijk niet worden gemist. Het was echt een top avond!

Dus bij deze wens ik jullie een gelukkig nieuw jaar (man we zitten al bijna in februari maar beter laat dan nooit) en hoop ik dat jullie jezelf nog beter leren kennen en dat je onwijs veel moois gaat mee maken dit jaar.

Liefs van mij x!

11 gedachten over “Beetje laat 2018 in

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s