Mijn favoriete series

Nieuw jaar, dus nieuwe series en een nieuw seizoen van je favoriete serie! Ook al ben ik tegen Netflix (ja, sorry mensen), ook ik heb toch echt wat series waar ik fan van ben. Daarom heb ik vandaag een rijtje met series waar ik fan van ben, en wat zeker aanraders zijn!!

Blacklist
Dit is echt mijn all time favourite! Ik volg deze serie nu denk ik 5 jaar, best lang dus. Het staat ook op Netflix, maar als tegenstander daarvan heb ik dat dus niet. Dus ik wacht na elke cliffhanger gewoon weer af op het nieuwe seizoen. Sommige zullen denken ja dahaag, ik niet hoor! Maar ik vind het wel wat hebben.
De serie gaat over Raymond Reddington (James Spader) en Elizabeth Keen (Megan Boone). Raymond is de beruchtste crimineel met een groot imperium. Hij geeft zichzelf bij de FBI aan als informant, maar wilt alleen met Liz (Elizabeth Keen) praten. Hij geeft de FBI criminelen van de zwarte lijst, de blacklist dus. Ja, naja ik zou zeggen waag op zijn minst één aflevering, want het is het echt waard! Daarbij is nu seizoen 5 begonnen en ik vind het echt helemaal geweldig, het beloofd veel goeds!

Scream
Ja, dit is een Netflix serie, I know. Maar deze serie hoort hier toch echt wel in. Ik houd echt enorm veel van misdaad series, echt al vanaf dat ik 10 of 11 ben ofzo… Dus deze lijst bestaat ook eigenlijk alleen maar uit dat soort series. In plaats van de standaard favourite serie Pretty Little Liars… Sorry als ik fans nu heb beledigt, maar hé meningen kunnen verschillen toch?
Scream is een serie wat voornamelijk draait over Emma Duval (Willa Fitzgerald) en haar vrienden. Emma wordt geteisterd door een moordenaar en wilt koste wat het kost achter de waarheid komen. Het verhaal wordt eigenlijk teruggeleid naar Emma’s moeder Margaret (Tracy Middendorf), die dit 20 jaar eerder meemaakte. De moordenaar draagt altijd een Gohstface-masker met een toepassend zwart pak. Niemand weet dus wie de killer is, en dus is iedereen verdacht, behalve Emma.

Als je net als ik ben, schrik je je kapot (ik was mijn stem op een gegeven moment ook even kwijt, haha!). Dus kijk alleen de trailer, als je zegmaar niet te gevoelig bent voor heftige beelden.

Slasher
Dit is de serie die we gelijk na Scream zijn gaan kijken (dus ja, ook een serie op Netflix). Het verhaal gaat over Sarah Bennet (Katie McGrath). 30 jaar terug was het Halloween in Waterbury. Haar ouders werden die avond vermoord door “The Executioner”. Na 30 jaar verhuisd Sarah terug naar haar geboorteplaats met haar man, Dylan Bennett (Brandon Jay McLaren). Tom Winston (Patrick Garrow), de eerste Executioner, zit achter de tralies, dus wie is de nieuwe Executioner? De moorden draaien eigenlijk allemaal om de 7 zondes, rond om de moorden onthullen zich allemaal geheimen die lang verborgen zijn gebleven, iedereen is dus verdacht.

Het is iets minder heftig dan Scream maar nog steeds geldt alleen kijken als je er tegen kan.

CSI Miami
Mijn obsessie (naja obsessie is een groot woord, maar toch wel relevant, haha!) met misdaad series is ooit begonnen met Crime Scene Investigation (CSI). Nou kon ik toen nog niet eens naar een skelet kijken, maar goed… CSI Miami is ietwat anders dan CSI. Elke aflevering wordt er iemand vermoord, in tegenstelling tot CSI heeft CSI Miami wel een echte verhaallijn dus als je een aflevering mist, is dat pittig balen. Horatio Cane (David Caruso) is hoofdinspecteur en één van mijn favoriete karakters! Hij heeft altijd zijn woordje klaar staan en heeft toch ook wel een leuk gevoel voor humor! Ik ben ergens in de zomervakantie erin gevallen omdat ik me verveelde, oeps… En ik kijk het zo nu en dan nog eens als ik tijd heb. Omdat ik er in seizoen 9 ben ingevallen, laat ik ook die trailer zien want ik weet niet of de seizoenen daarvoor net zo goed waren als deze…

Moordvrouw
Dit kijk ik volgens mij ook echt al jaren! Moordvrouw gaat over Fenna Kremer (Wendy van Dijk) die bij de politie zit. Echter is Fenna een beetje dwars en doet ze wat haar instinct haar zegt, waardoor ze hier en daar in de problemen komen… Ook haar collega’s Evert Numan (Thijs Römer), Bram Amezian (Achmed Akkabi) en Liselotte van Kempen (Fockeline Ouwerkerk) komen zo nu en dan in de problemen. Afgelopen zondag is het nieuwe seizoen van start gegaan en ik moet zeggen het is even wennen maar toch kijk ik uit naar aankomende zondag!

Dit was dan mijn lijst met favoriete series! Als je één van deze series gaat kijken, of hebt gezien, laat mij dan vooral weten wat jij er van vond, of je net zo’n fan ervan bent als ik haha!

Adios!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s