We hebben jouw vragen nodig

Huh een artikel op zaterdag? Ja even een artikel tussen door. Het is ietwat ongebruikelijk maar daar is een reden voor. Veerle van yourinspirationworld en ik willen namelijk een gezamenlijke Q&A doen, super leuk!

We kennen elkaar al sinds het eerste (nu dus bijna 4 jaar) en zijn dus ook al bijna even lang bezig met bloggen. Nu hebben we het er al eens vaker over gehad om samen een artikel op te zetten, maar we weten waarschijnlijk allemaal hoe dat gaat. Vandaar dat er nog nooit iets van is gekomen. Daar komt dus verandering in, maar daarvoor hebben wij jouw hulp nodig!

Ik zal nog even uitleggen wat een Q&A is, voor degene onder ons die dat wellicht niet weten ;). Q&A staat voor Question and Answer, dus jullie stellen een vraag en wij doen ons best om die te beantwoorden.

Dus heb jij een vraag voor Veerle, mij of voor ons beide? Dan kan je die stellen en dan zullen wij die beantwoorden in een artikel. Het mag van alles zijn, dus schroom vooral niet, haha! We zijn super benieuwd wat voor vragen jullie stellen! Dus drop ze vooral in de reacties!

Tot gauw!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s