Weekend in picture’s #3

Heeyhallo daar was ik weer! Afgelopen weekend was een lang weekend! Lekker joh! Veel gedaan en veel leuks dus ook, vandaar weer eens een ‘Weekend in picture’s’. Dus lees lekker mee zou ik zeggen.

Donderdag 1 februari

We waren vandaag 12.15u. uit vanwege de open dagen bij ons op school. Heerlijk zo’n kort dagje! Misschien hebben jullie laatst het artikel voorbij zien komen over een Q&A. Veerle (van yourinspirationworld.nl) en ik gaan dus samen een Q&A doen, superleuk! Nou hadden we dus wat vragen binnen gekregen en hebben wij die toen beantwoord. Dit deden we in een super cozy restaurantje in Hoorn: Loft der Zotheid. Ik was hier nog nooit geweest, maar Veerle zei dat het een heel leuke hotspot was én gelijk heeft ze! We kwamen daar dus aan rond 12.30u. Eerst wat te drinken besteld (hmm wat zou dat toch zijn? LATTE MACCHIATO!) en de kaart gekregen. Ondertussen hadden we de vragen erbij gepakt en gingen we ze even door om te beslissen welke we wel en niet zouden doen. We waren zo lekker aan het kletsen dat we helemaal vergeten om een keuze te maken van de kaart, oeps! Uiteindelijk heb ik gekozen voor de Tosti Muhammara (dat is met brie, paprika, walnoot en honing) en lekker dat die was! Echt verrukkelijk! Toen hebben we de vragen verder afgemaakt, maar omdat we tussendoor dus zoveel hadden lopen kletsen was het pas 15.30u voordat we weg gingen! Moet je na gaan, we hebben daar zowat drie uur gezeten?! Voor de herhaling vatbaar dus!

Vrijdag 2 februari

Deze dag was toch best bijzonder… Mijn beste vriendin is een tijdje geleden verhuisd naar Egmond, dus zien we elkaar niet meer zoveel, de laatste keer dat we elkaar zagen was toen ik haar verraste op haar verjaardag. Vrijdag hadden we dus in de stad afgesproken! Ik pakte dus de bus van 13.00u en naja ik ben nog nooit zenuwachtig geweest toen we gingen afspreken, maar het was nu zo lang geleden dat ik toch wel zenuwachtig was, haha! We hebben echt een superleuke dag gehad en het was weer als vanouds! We hadden allebei toch best wel trek dus zijn we eerst naar De Tuynkamer gegaan om daar even te lunchen en bij te kletsen. Ik was hier dus nog nooit geweest, maar ook dit is echt een superleuk tentje om koffie te drinken of om even te gaan lunchen. We hadden al vrij snel een keuze gemaakt over wat we te drinken wilden, Latte Macchiato met een karamel topping (ik dacht dus altijd dat het ‘caramel’ was, totdat ik werd verbetert door de computer. Even checken en het is dus echt ‘karamel’ dat ziet er toch niet uit?!). Maar goed die was echt méga lekker!! Ik meen het, ik neem voortaan dat als ik daar kom! Er zat zelfs een Tony’s Chocolonely bij, smullen!

Oké maar even door met wat we hadden gegeten. Ook hier kozen we namelijk allebei hetzelfde: een broodje gezond. Die was lekker! Het was alweer een tijdje geleden dat ik een broodje gezond op had, dus dit ging er wel in, haha!

Daarna gingen we de stad in. Ik moest nog een cadeautje kopen voor een vriendin van mij. Ik dacht dus dat ze dat wel bij de Stumpel zouden hebben, NOT! Daarentegen zijn we daar niet voor niets naartoe gelopen want, ik heb weer wat boeken toegevoegd aan het lijstje met boeken die ik nog wil lezen ;). Later heb ik alsnog het cadeautje gevonden, daar was ik echt heel erg blij mee want ik wist precies wat ik wilde kopen.

Oké op insta heb je dus zo’n account dat ik volg (het account heet boredtaks), maar daar hadden ze dus een post opgezet die het volgende zei: ‘Run into a store, ask what year it is. When someone answers, yell “it worked!” and run out cheering’. Nu had ik deze ongeveer een maand geleden naar haar gestuurd en gezegd: ‘dit gaan we een keertje doen’. Nou zo gezegd zo gedaan. We moesten wel even wat moed verzamelen en een winkel opgezocht waar we anders nooit komen en toen gingen we naar binnen. Nou het was toch awkward! Maar ik ben wel blij dat we het hebben gedaan want we hebben er enorm veel lol om gehad!

Even later liepen we door een winkelstraatje en een winkel had zegmaar zijn rolluik halfdicht zitten. Dit zag er dus echt heel erg leuk uit dus daar hebben we wat foto’s gemaakt.

Nikon D3200, 50mm

‘S avonds hebben we dus bij De Beiaard gegeten. Ook hier hadden we precies hetzelfde, haha! Ik had de avond van te voren al even wat tentjes opgezocht en de kaart bekeken (ons kennende is dat wel handig). Ik wist dus al wat ik wilde en dat was toch lekker! Ik had de Beiaard genomen, een burger met: gebakken uien, spek, kaas en pittige tomatensaus. Hij was behoorlijk groot dus het vulde goed. Daarna nog maar een Latte Macchiato genomen met een brownie, jammie!

Het waren dus de opendagen op mijn school, dus daar zijn we even snel heen geweest om mijn tekening op te halen (aangezien ik die nu zonder kreukels kon meenemen ;). Daarna zijn we weer naar de binnenstad gegaan, het was zo rustig dat we maar wat muziek op hadden gezet en dat eindigde dus in heel veel lol en voor schut staan voor mensen die er nog wél waren…

Toen we daarheen liepen kwamen we een supergave auto tegen waar we ook nog foto’s hebben gemaakt.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

Een superleuke dag dus!

Zaterdag 3 februari

Er moest weer gewoon gewerkt worden… Na een kort nachtje was opstaan toch wel even zwaar, maar goed… Ik werk dus bij een kachel firma en mijn nichtje was dus bij ons zaterdag. Nu ben ik er dus nooit op zaterdag want ik werk van 09.30u tot 17.00u, toen zijn ze even langs geweest en heb ik haar even een rondleiding gegeven. Niet veel soeps dus zaterdag. Nouja… Ik heb wel weer een aflevering gekeken van de ‘Blacklist’ terwijl mijn ouders ‘Wie is de mol’ keken.

Zondag 4 februari

Zondag doe ik eigenlijk nooit zoveel. Ik schrijf mijn artikelen, hier ben ik vaak zo lang mee bezig dat ik dan nog net tijd heb om mijn gezichtsroutine te doen (masker etc.) en soms probeer ik dan nog iets aan school te doen. Maar dit is dus echt mijn ‘hobbydagje’.

Een uitgebreid verslag, maar ik heb dan ook een heel erg leuk weekend achter de rug!

Liefs van mij x

2 gedachten over “Weekend in picture’s #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s