Antwoorden Q&A met Veerle!

Huh een artikel vandaag online? Ja! Vandaag hebben Veerle & ik voor jullie de antwoorden op de vragen die zijn gesteld voor de Q&A. Dus laten we maar gauw beginnen want het zijn er nog al wat ;).

 1. Paprika of tomaat?
  Anne: 100% zeker paprika! Maar dan wel puntpaprika, die vind ik namelijk ook lekker om gewoon als tussendoortje te eten. Verder heb ik eigenlijk niks met paprika of tomaat hahah!
  Veerle: Voor mij dan tomaat. Hoewel ik er jarenlang van heb gewalgd, vind ik het nu een hele lekkere groente waar je nog meer kanten mee op kunt dan paprika, bijvoorbeeld een lekkere tomatensaus, gewoon voor de snack of zongedroogde tomaatjes. I love it.
 2. Hoe zie jij je blog leven in de toekomst voor je?
  Anne: Wat mij vooral leuk lijkt (ik denk dat elke blogger dat wel heeft) is om mijn bereik te laten groeien. Daarbij lijken samenwerkingen met andere bloggers mij ook nog wel iets voor in de toekomst.
  Veerle: Meer bekendheid en meer samenwerkingen. Ook wil ik mijn foto’s beter maken, met mooiere kwaliteit en betere styling. Ook wil ik het liefst nog veel meer unieke bezoekers:).
 3. Hoe kennen jullie elkaar?
  Anne: Veerle en ik zaten bij elkaar in de brugklas. Daarna is het contact verwaterd maar door dit artikel hebben we weer contact, superleuk toch?
  Veerle: Precies hetzelfde als Anne, Duh!
 4. Zouden jullie willen emigreren?
  Anne: Ja, maar dan wel naar een geheel andere cultuur en ook niet voor al te lang (maarja emigreren is wel blijven dus dan maar liever niet, hahah!)
  Veerle: Als ik zou emigreren dan zou dat naar Engeland zijn. You never know!
 5. Welk boek lees je nu?
  Anne: Op dit moment? Geen. Ik heb net ’54 minuten’ uit en mijn boeken lijstje groeit maar ik moet weer even een moment vinden om er in eentje te beginnen.
  Veerle: Op dit moment lees ik ‘SMAAKT’ van Jonathan Grimwood. Het gaat over een Frans Revolutionaire Foodie, dus ik was wel benieuwd.
 6. Naar welke plek/plaats zou je volgende reisje moeten gaan?
  Anne: Dan ga ik toch voor Zuid-Afrika. Die cultuur heeft mij zo geboeid en ik wil het nu ook gewoon zelf ervaren. Ik zou dan niet met een hele groep willen, ik denk misschien zelfs in mijn eentje dan leer je jezelf weer beter kennen en móet je wel mensen leren kennen anders ben je zo alleen.
  Veerle: Fact about me: ik heb vliegangst!! Maar echt, de vorige keer dat ik in het vliegtuig zat dacht ik bij elke turbulentie dat we gingen neerstorten. Ver zal mijn reis dus niet gaan. Het liefst ga ik lekker naar Engeland, of als ik zin heb in zon is Frankrijk of Italië ook leuk. Maak het voor mij maar niet te gek.
 7. Maak je nog muziek (gitaar/zang)?
  Anne: Nee… Zingen doe ik alleen nog maar in mijn kamer (wat af en toe wat ergernissen oplevert bij mijn zusje, sorry x!) en gitaar spelen is er nooit meer van gekomen.
  Veerle: Jazeker:) Ik speel sinds Mei 2017 gitaar, en ik ben echt verslaafd haha. Daarvoor speelde ik 5 jaar piano, dus dat doe ik soms ook nog. Ook zit ik op zangles, heb 2 liedjes geschreven een treed af en toe op.
 8. Wat doe je nu voor bijbaantje?
  Anne: Ik werk dus bij een kachel firma. Daar moet ik schoonmaken, maar ook de telefoon opnemen, koffie of thee naar de klanten brengen of iets aan de website doen. Het is heel divers, superleuk!
  Veerle: Helaas doe ik op het moment niks. Ben druk bezig met solliciteren, jullie horen het snel als ik iets gevonden heb
 9. Op welke foto ben je het meest trots?
  Anne: Aaiii… Moeilijk! Dan ga ik toch voor wat foto’s van de vakantie en nog een paar die ook al online staan.

  Veerle: Hmm… Ik denk deze foto, dat ik aan het optreden ben met mijn eigen liedje. Ziet er wel stoer uit vind ik.veerle trotse foto

 10. Kennen jullie Ecosia?
  Anne: Hahah nee. Is dat een of andere serie ofzo?

  Veerle: Nee. Nooit van gehoord
 11. Wat is jullie grootste droom?
  Anne: Ik denk dan toch iets met reizen. Een roadtrip maken of zoiets en dan een reisdagboek met foto’s. Dit lijkt mij echt gaaf om te doen, nieuwe mensen leren kennen enzo, het lijkt mij echt tof!
  Veerle: Een eigen restaurant beginnen! En dan een hip tentje met lekker en vers eten in een gezellige stad. Liefst alleen ontbijt en lunch. En home made taart
 12. Wat vinden jullie het leukst aan bloggen?
  Anne: De interactie die je met je lezers opbouwt en het leren kennen van andere bloggers. Wat ik overigens ook heel erg leuk vind is het achter de schermen bezig zijn met een samenwerking en wat voor een werk er aan vooraf gaat voor het schrijven van een artikel of dus bij een samenwerking, en hoe daar dan op wordt gereageerd.
  Veerle: Dat je artikelen gelezen worden! Ik doe het voor mezelf, omdat ik het leuk vind, maar het geeft me nog veel meer energie en motivatie als de artikelen door mensen worden gelezen. Het geeft me vooral een kick als de statistieken van mijn blogbezoekers stijgen. Het leukst vind ik als mensen mijn recepten maken, en ze het dan ook tegen mij zeggen of het me via social media vermelden.
 13. (vraag voor Veerle)
  Ben je nog van plan om snel weer een kookboek te maken?

  Nee, niet snel. Ik zou er zeker nog een keer een willen maken. De trouwe volgers van mijn blog weten misschien wel dat ik zo’n twee jaar geleden een kookboek heb gemaakt. Ik heb hier geen winst mee gemaakt, eigenlijk vooral verlies haha. Maar het was ook meer voor de leuk. Een volgende kookboek zou ik kwalitatiever veel mooier maken, en het liefst in boekhandels verkopen. Maar dan wil ik dat mijn blog ook meer bezoekers heeft. Dus wie weet, ooit weer eens!
 14. (vraag voor Veerle)
  Hoe is het om de beste kok te zijn?

  Wow thanks! Haha ja wat moet je daarop antwoorden. Hoewel ik de beste kok niet ben, heb ik een heel fijn leven ;).
 15. (vraag voor Veerle)
  Wat is je lekkerste recept!

  Leuke vraag! Wel moeilijk. Inmiddels staan er zo’n 450 recepten op de blog, maar een aantal favorieten van mij zijn dit fantastische Turkse brood met halloumi, gegrilde courgette en bietjes, en oregano-olienaanbrood gevuld met geroosterde pompoen, falafel en mangoboerenkoolsalade met gerookte kip en mango, (topper die zeker maandelijks op tafel staat), en een geweldig lekker toetje: notentiramisu. Maar ik kan zo nog een hele lijst opnoemen…
 16. (vraag voor Veerle)
  Wat vind je de leukste foodtrends/hypes?
  Ik ben fan van de foodtruckfestivals! Allerlei verschillend eten uit alle soorten culturen, muziek en heel veel gezelligheid! Verder ben ik niet zo van de foodtrends in het gebied van wat gezond is. Dit jaar is zuivel geloof ik wel weer gezond? Ik volg het maar niet hoor. Eten wat goed voelt, en vooral genieten!
 17. (vraag voor mij)
  Wat is je leukste post ever?

  Oeii, alweer zo’n moeilijke! Naja het ik vind het best moeilijk om deze te beantwoorden want op een zekere hoogte ben je natuurlijk tevreden over al je artikelen, anders zet je ze niet online, haha! Maar ik denk dan toch de artikelen over mijn weekenden of iets van fotografie. Echter vind ik gedichten toch ook wel heel erg leuk!
 18. (vraag voor mij)
  Welke blogger zou jij willen ontmoeten?

  Ahhhh 100% zeker José Chan! Ik vind haar foto’s zó gaaf en mooi! Ze heeft dus ook een YouTube kanaal naast haar blog, en ik vindt dat ze haar passie echt uitstraalt! Ze doet het gewoon echt superleuk!
 19. Wie heeft jou geïnspireerd?
  Anne: Ik was in groep 7 heel erg fan van Macbarbie07, maar echt héél erg! Ik wilde toen heel erg graag mijn eigen YouTube account, maar mijn ouders vonden dat op die leeftijd niet zo’n goed idee. Toen zag ik in groep 8 (denk ik) een artikel in de Meiden over je eigen blog beginnen en verschillende platforms waar dat op zou kunnen. Vanaf dat moment wilde ik een eigen blog. Een plek waar ik mensen kon inspireren en amuseren.
  Veerle: Ik volgde voor YIW eigenlijk geen blogs. Ik zat in brugklas, en was aan het bladeren in de ‘Hoe Overleef Ik…’ die ik destijds las, en las een artikel over ‘how to… een blog beginnen?’. Toen bedacht ik opeens: Waarom niet? En daar ging ik aan de slag met WordPress. De naam was snel besloten: ik vond YourInspirationWorld een brede en sterke naam waar ik alle kanten mee op kon. En dat is maar goed ook, want ik begon vooral met het schrijven over fashion, make-up en DIY’s. Daar zou ik nu echt niet meer over schrijven, in de loop der jaren is mijn liefde voor eten alleen maar gegroeid
 20. Welke blogs vinden jullie het leukst om te lezen?
  Anne: een overzicht van iemands week, reviews over boeken, diy’s en niet te vergeten artikelen over fotografie!
  Veerle: Ik volg vooral foodblogs, en dan vind ik het wel leuk om de persoonlijke artikelen en eetdagboekjes te lezen. Best gek, het lijkt alsof je iemand goed kent terwijl je nog nooit met diegene hebt gepraat.
 21. Wat vind jet het leukst om over te schrijven?
  Anne: ehm tja… Eigenlijk vind ik bijna alles wel heel erg leuk. Maar het meeste plezier haal ik dan toch uit een artikel over mijn weekend of iets anders wat ik heb meegemaakt, fotografie en gedichten (ook al ben ik hier nog niet zolang mee bezig).
  Veerle: Persoonlijke artikelen, sowieso. Recepten uittypen vind ik stiekem maar saai, uitleggen dat je de oven moet voorverwarmen en de prei moet wassen en zo. Ik vind een verhaaltje bij het recept schrijven dan wel weer leuk, en over vakanties of mijn maandoverzicht
 22. Zou je hier je beroep van willen maken?
  Anne: als dat zou kunnen lijkt mij dat natuurlijk supergaaf. Maar ik denk toch ook wel dat ik op een gegeven moment wel gewoon werk wil hebben met een baas, dan heb je vaste werkdagen en kan je je werk ook daadwerkelijk loslaten als je thuiskomt. Want hoe je het ook went of keert, als bloggen echt je beroep is moet je heel erg strikt kunnen zijn en tijden afspreken met jezelf, anders blijf je er maar mee bezig.
  Veerle: Het liefst word ik later eigen baas. Een eigen blog runnen vind ik dan ook fijn omdat ik lekker mijn eigen plan kan trekken. Mijn droombaan is niet bloggen, dat is toch echt een eigen restaurant runnen. Maar een baan als blogger is ook zeker niet verkeerd, maar zou het niet mijn hele leven willen doen.

Dit waren de vragen dan alweer. We hebben mega veel plezier gehad tijdens het beantwoorden van de vragen!

PS: lijkt het jou nou leuk dat Veerle en ik nog een keer samen een artikel schrijven én heb jij misschien een idee? Laat die dan achter in de comments want wij vinden het supergezellig!

Liefs van ons x!

6 gedachten over “Antwoorden Q&A met Veerle!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s