Parkje

Hallo daar was ik weer! Het is al meer dan 2 maanden geleden dat ik een artikel over fotografie online heb gezet, niet de bedoeling! Zeker omdat ik als voornemen heb om meer te fotograferen ( dus je ziet het, dat gaat niet helemaal zoals ik het had bedacht). Ik heb echter nog wat foto’s klaar liggen die ik wel zou willen delen, dus dat ga ik vandaag weer doen. Sommige zijn een tijdje geleden genomen, andere zijn wat recenter. Kijk je mee?

Vrijdag 2 februari ging ik met mijn beste vriendin afspreken die onlangs verhuisd is. Het verslag van die dag lees je hier. Die dag had ik mijn camera mee, de foto’s van ons zelf zijn wel al online gekomen, maar de andere niet, dus die komen nu eventjes :).

Verder heb ik twee weken geleden op zondag een hele planning gegooid. Eerst even aan school, artikelen schrijven, kamer helemaal schoonmaken en tot slot even het park in om foto’s te schieten. Al met al dus een productief dagje!

Goh wat was het koud! Ik ging rond 17.15u snel de deur uit met mijn camera, wetende dat ik ongeveer 30 à 45 minuten had om te fotograferen, haasten dus! In alle haast had ik niet eens gedacht aan mijn handschoenen, dom! Toen ik thuis kwam kon ik mijn handen amper bewegen, maar dat was het waard ;). Ik ben namelijk best tevreden met de foto’s.

Groetjûs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s