Ik ga weer op stap

Hallootjes! Ik had afgelopen week vakantie, yash!! Ik heb niet echt vakantie gevierd, er moest gewerkt worden, aangezien ik in april mag beginnen met mijn rijbewijs (JA ECHT HOE DAN?! HET GAAT ZO SNEL!). Echter heb ik wel weer met mijn beste vriendin afgesproken, die is een tijdje geleden verhuisd, dus het komt er niet echt van om af te spreken, nu moeten we het dus hebben van de vakanties. Heb je mijn vorige “weekend in pictures” trouwens gelezen? Daar had ik ook met haar afgesproken :).

Zondag ochtend stapte ik op de trein, naja ochtend? Ik had de avond daarvoor een feestje van mijn werk en dat was nogal gezellig. Bijtijds naar bed gaan zat er dus niet in, 03.15u lag ik in bed, dat is opzich prima te doen, maar niet als je de dag daarop weer rond 08.15u je bed uit moet. Ik heb dus ’s nachts besloten dat ik wel een trein later zou pakken, hahah!

Rond 10.20u stapte ik dan op de trein (alsnog vroeg, ik zat ook halfdood in de trein maarja), onzeker dat ik was of ik wel de goede trein had gepakt en of ik mijn halte niet zou missen, belde ik Roos (mijn vriendin) nog even op, just for sure. 12.30u waren we dan bij haar huis aangekomen. Bijkletsen, janken en lachen, dé perfecte omschrijving! Na even te hebben geluncht, ja ik moest zo nodig nog even wat naar binnen werken, zijn we duinen in gegaan. Het begint een beetje een gewoonte te worden dat als we afspreken, dat ik mijn camera meeneem. Dus heb ik even wat kiekjes genomen tijdens een wandeling door de duinen. Wat een uitzicht! Ik had het wel geweten als ik daar had gewoond ;).

Na anderhalf uur buiten kou te hebben gekleund én de ingrediënten te hebben gehaald voor onze pannenkoeken voor die avond, zijn we weer naar binnen gegaan. Op dat moment hadden we het zó koud dat we op de bank zijn gaan zitten en er niet meer vanaf zijn gekomen, ohja daarbij waren de bokkenpootjes en de chips verrukkelijk, lang leve de maandelijkse periode, hahah ;). Terwijl wij de bokkenpootjes en de chips opaten hebben we de film #realityhigh gekeken, leuke film! Wel echt iets voor meiden, ik denk dat jongens onmiddelijk FIFA aanzetten, maar ik vond hem wel heel erg leuk. ‘S avonds was moordvrouw, wat we allebei volgen, dus dat was ook weer mooi meegenomen!

Maandagochtend was wat aan de late kant. We hebben denk ik tot half 12 op bed gelegen, ik heb toen ondertussen aan de feed van mijn insta gewerkt, heb je die al gecheckt (#proud hahaha)? Na ons klaar te hebben gemaakt zijn we weer even naar buiten gegaan (kuch dat werd ongeveer half 3 of zelfs half 4) om nog wat foto’s te maken, nu niet de duinen in, maar Egmond zelf.

We wilden ook heel graag weer een leuke foto van ons tweeën, dus wij hadden een positie ingenomen om die foto’s te gaan maken, komen er ineens vet veel mensen aangelopen, akward! We hadden de grootste schik en toen is er niet meer van die foto terecht gekomen. We hebben wel nog wat persoonlijke kiekjes.

Daarna zijn we teruggevallen op de bank en hebben we als vanouds onze oude vertrouwde serie gekeken: Scream. We wilden eigenlijk een goede horror kijken, tot op het moment dat ik zei: eigenlijk is er niks wat ook maar een beetje op Scream lijkt… Dan maar weer Scream gekeken, wat een straf ;).


Ik heb trouwens nog een vraag aan jou! Ik wil namelijk wat meer uitdaging in fotografie leggen, dus ik heb de vraag aan jou, als mijn lezer, of je misschien een onderwerp wilt droppen onder dit artikel, met iets wat ik kan fotograferen. Dit kan een trein zijn, of een woord waarvan jij je afvraagt wat voor een foto ik daarbij zou maken, het kan allemaal. Dus let me know x!


Ik heb dus twee hele leuke dagen gehad en kijk uit naar de volgende keer dat we elkaar weer zien!

Door al het werken heb ik niet eens op het ijs gestaan, hoe stom! Wel mijn eigen schuld, ik had ook na het werk het ijs even op gekund maarja, daar had ik nu ook weer niet heel veel zin in ofzo… School is inmiddels alweer begonnen en de toetsweek staat binnenkort ook alweer voor de deur, yeey…

Liefs!

4 gedachten over “Ik ga weer op stap

  1. Wij vonden het ook erg gezellig dat je er weer is was.
    Al hoe wel ik wat interessante stukjes mis ……… in je verhaal, maar daar word aan gewerkt 😉

    Gr Mir&Bob

    Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s