Waarom zijn ze zo smerig?!

Heeyhoi, leuk dat je weer meeleest! Ik ga het vandaag over héél wat anders hebben dan normaal. Ik ga namelijk even klagen, naja klagen, iets waar ik mij aan erger. Mannentoiletten. Let’s go!

Oké, zoals jullie waarschijnlijk al weten, werk ik bij een kachelfirma, hier maak ik schoon. Nu hebben wij vooral mannelijke medewerkers (een mogelijke verklaring waarom dat toilet 9/10 keer, 10 keer viezer is), maar alsnog, ik denk namelijk dat dit een algemeen fenomeen is: mannentoiletten zijn viezer dan die van de vrouwen.

Ja, sorry, ik wil mannen nu niet afvallen, ik bedoel even goede vrienden, maar écht, ik snap het gewoon niet. Nu moet ik zeggen dat de meiden (op school) er ook wat van kunnen, waar ik mij overigens ook heel erg aan erger!

Maar even serieus, ik bedoel, we vinden een schoon toilet toch allemaal prettig? Dus waarom wordt er toch zo’n zooitje van gemaakt?! Na een grote boodschap niet de borstel er doorheen halen, en die remsporen dan? Dat mag de volgende opruimen. Pis op de bril? Ahjoh dat ruimt de volgende wel op.
Ugh. Ik erger mij er kapot aan. Een toilet hoort gewoon schoon te zijn, niks is zo erg als een vies toilet. Ook bij een restaurant bepaald het toilet toch wel een hoop. Heb je lekker eten, oké nice en als dan het toilet ook nog super is, nou helemaal mooi! Maar als je het toilet binnenloopt en het is er smerig, let maar op, dan ben je minder enthousiast over dat restaurant.

Ik maak dus standaard op de zaterdag de wc schoon, ik ga ook niet naar de wc voordat die is schoongemaakt (klein autistisch trekje van mij, hihi). En naja, ik wilde gewoon even delen dat ik het zo raar vind dat we de toiletten zo smerig maken, ik snap het gewoon niet. Check desnoods of je het schoon achterlaat, zowel mannen ALS vrouwen. Want wij kunnen er ook wat van, dat is wel gebleken…

Nou dat was mijn klaagzang voor vandaag. Dit was wel weer genoeg, dus verder wens ik je een fijne vrijdag toe én een heel fijn weekend x!

(Of maak ik hier echt een te groot punt van? Of begrijpen alleen de mensen die wc’s schoonmaken dit?)

7 gedachten over “Waarom zijn ze zo smerig?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s