Ik kom terug, maar nu even niet

Heyyy! Ik heb hier en daar al laten doorschemeren dat ik druk bezig ben met het voorbereiden van mijn toetsweek. De planning is prima en ik heb daarom ook artikelen kunnen schrijven. Echter ben ik er zelf niet tevreden mee. Ik denk namelijk dat ze beter kunnen zijn, een betere uitgelichte afbeelding verdienen en het recht hebben om een artikel te worden waar ik trots op kan zijn.

In de tijd van de toetsweek barst ik op de een of andere manier altijd van de ideeën! Handig, maar oh zo vervelend als je geen tijd hebt om je ideeën uit te werken.

Hierom besluit ik dat ik even geen artikelen online zet… Ik baal hier ontzettend van, want ik merk dat ik groei en dat ik meer lezers krijg. Hier ben ik trouwens ONTZETTEND BLIJ MEE!! Ik wil jullie daarom ook bedanken voor het lezen van mijn blog, want zonder jullie zou ik hier toch maar een beetje zitten te schrijven voor mijzelf, of niet dan?

Mijn toetsweek duurt tot 28 maart. Dus mijn eerst volgende artikel zal weer een gedicht zijn (hier kan je mijn andere gedichten vinden). Terwijl ik dit artikel schrijf baal ik nog meer, mijn statistieken gaan echt zoveel beter en ik haal zoveel voldoening uit het schrijven. Toch kies ik liever voor kwaliteit dan voor kwantiteit, ik hoop dat jullie dat begrijpen.

Jullie kunnen mij wel blijven volgen op de #100happydays, waar ik ook mee bezig ben. Daarbij is socialmedia the place to be als je wilt weten wat ik uitspook.

Nogmaals sorry! Maar ik kom terug! Ik heb mega veel ideeën. Ik wil o.a. iets met het aantal artikelen gaan doen, wanneer ik ze post en misschien zelfs wat aan de lay-out. Ohja ik ben ondertussen ook nog bezig met een samenwerking met iemand, SPANNEND! Dat houd ik verder nog even in het midden.

Om deze veranderingen met een wel overwogen beslissing te maken, heb ik een korte enquête voor jullie. Deze zal mij helpen met de veranderingen :). Zou jij hem voor mij willen invullen? Klik dan hier.

Liefs van mij en tot snel!

7 gedachten over “Ik kom terug, maar nu even niet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s