DIY ~ fotolijst

fotolijst

Heyhallo! Vandaag is het de eerste officiële woensdag dat er een onderwerp gerelateerd artikel online komt. Deze maand is het onderwerp: het omgooien van mijn kamer. Tijdens de tweede toetsweek van dit jaar wilde ik super graag mijn kamer veranderen, even wachten want ik had geen tijd. Langzaam maar zeker is het er toch van gekomen en deel ik nu de eerste diy!

Wat heb je nodig?
- Cd hoesjes
- IJsstokjes
- Lijmpistool
- Voorbeeld plaatjes of een creative mind
- Tekenmateriaal of een printer onderdelencd

 

Hoe gaan we te werk?

  1. Ga opzoek naar plaatje(s) die jij in je cd hoesje(s) zou willen hebben. Als je een selectie hebt gemaakt kan je ervoor kiezen om ze uit te printen, of zelf na te tekenen. Ik heb ervoor gekozen ze allemaal zelf te tekenen, dat vind ikzelf iets persoonlijker. Mijn plaatjes heb ik gevonden op Pinterest, check ze hier.
  2. Als je ze heb nagetekend of heb uitgeprint kan je ze opmaat knippen en in je cd hoesje(s) doen.
  3. Als je één cd hoesje doet ziet het er zo uit:fotolijst
  4. Je kan er ook voor kiezen om er meer te maken en ze bij elkaar op te stapelen. Dan maak je aan de achterkant een soort rooster met ijsstokjes. Je moet zelf even kijken hoe stevig het bij jou moet zijn, je kan natuurlijk ook de hoesjes aan elkaar lijmen. Alleen als je ze dan wilt hergebruiken weet ik niet hoe ze eruit zien…
  5. Het rooster lijm je vervolgens aan de achterkant van de hoesjes. Als je dan klaar bent heb je het volgende als resultaat:
    fotolijst

Dan is dit het eindresultaat. Ik ben echt heel erg tevreden en vind het dan ook een hele leuke toevoeging aan het interieur van mijn kamer.

Volgende week komt er nog een diy online. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Liefs!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s