4 Redenen waarom ik geen Temptation Island kijk

Gooeedeemorgen! Het kan je eigenlijk niet ontgaan zijn… Temptation Island. Ik denk dat iedereen er wel iets van meegekregen heeft: die ene buurvrouw die het kijkt; die goede vriendin die het kijkt; je hebt het voorbij zien komen op Rtl Boulevard. Verzin het maar. Nu ben ik juist een van die mensen in Nederland die het juist niet kijkt, maar waarom?

  1. Ik snap niet dat je je relatie op het spel zet om hier aan mee te doen. We weten (hoop ik toch wel) allemaal, dat als je hier aan meedoet, dat je relatie gedoemd is om te mislukken. Als je iemand hebt waarmee je gelukkig bent, waarom heb je daar dan nog een bevestiging voor nodig? Beetje overbodig toch?
  2. Natuurlijk snap ik dat als je relatie stukloopt, dat je dan verdrietig bent. We all have been there right? Maar dat is toch eigenlijk waar dit gehele programma om draait? Overspel en verraad. Of zie ik dat verkeerd?
  3. Mensen kijken het voor leedvermaak. Ik snap heus wel dat dit “leuk” kan zijn en dat het goed roddelmateriaal is. Maar is het niet triest? Triest dat we naar deze mensen kijken, terwijl ze hun relatie verpesten. We zeggen dan wel: ‘ja eigen schuld!’ Maar het programma was er niet geweest als wij daar niet naar keken. Maarja dat is mijn mening…
  4. Daarbij vind ik het nogal ongepast dat je je sexleven op tv laat uitzenden. Beeld je even in dat een van die mensen straks een kind krijgt én dat zijn/haar kind deze beelden te zien krijgt. Wat zal dat kind zeggen dan: ‘huh mam ben jij dit?’ Sorry, maar ik zou mijn kind niet meer in de ogen durven te kijken.

Misschien ben jij wel big fan van Temptation Island, sorry als ik je hier dan mee heb beledigd x! Laat mij dan ook vooral weten waarom jij het juist wél leuk vind om te kijken!
Ik zie jullie bij het volgende artikel! Oh en ik zal de aankomende posts proberen niet te klagen (can’t promise, ik ben nogal goed in klagen namelijk hahah!).

2 gedachten over “4 Redenen waarom ik geen Temptation Island kijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s