Een dag uit het leven van een leerlinge

Boeken

Hallo daar, leuk dat je weer mee leest! Vandaag een dag uit het leven van een leerlinge. Ik waardeer het trouwens echt dat jullie mijn artikelen lezen, het houdt me op de been! Het feit dat ik niet alleen voor mijzelf schrijf, maar dat mensen het ook waarderen. Het geeft echt voldoening! Vandaag deel ik daarom een dag uit mijn leven, dan weten jullie ook wat ik in het dagelijks leven doe, so here we go!

‘S ochtends gaat mijn wekker om 06.00u. Ik ben niet zo’n snoozer, gelijk mijn bed uit en ik stap onder de douche, aankleden en even wat mascara opdoen, ontbijten en dan stap ik op de fiets.

cactuslamp

Een uurtje fietsen, of je ziet het als een uur. Meestal vind ik het wel meevallen, tenzij ik tegenwind heb! Dan merk ik het ook gelijk aan mijn knie -%^$@%&&- ! Nu is het 9/10 keer vochtig als ik fiets. Als ik dus op school aankom, ga ik linea-recta naar de wc’s om te kijken wat voor panda ik nu weer ben. Gelukkig ben ik altijd net op school voordat de hele kudde komt, niet iedereen ziet dus dat mijn mascara boven en onder mijn ogen zit en weet ik het waar, hahah!

Vervolgens dumpen we de boeken in mijn kluis en ga ik naar mijn les. Mijn lessen duren 50 minuten, opzich te doen (tenzij je doodop bent). Ik heb serieus een keer 20 minuten geslapen en de docent maakte mij niet eens wakker, sympathiek toch?! Hahah!
Een gemiddelde schooldag heeft bij mij 7 lesuren, dus dan ben ik 15.10u uit.
Op naar het fietsenhok en dan nog een uurtje fietsen.

fiets

Eenmaal thuis maak ik een heerlijk kopje thee én pak ik iets te snaaien (jammie!). Daarna ga ik naar boven. Wat ik dan ga doen verschilt aan het feit hoe druk ik het heb. De ene keer word ik gek omdat ik gewoon niet weet wat ik kan doen, vaak kijk ik dan een serie of zet ik een film op mijn met mijn moeder, de andere keer schrijf ik een artikel en soms kom ik om van het leerwerk, lekker afwisselend. Als ik ga leren, leer ik totdat we gaan eten en daarna ga ik nog door tot 20.30u. Ik heb besloten dat het dan wel welletjes is geweest, op naar bed.

dekbed

In bed lees ik vaak nog een boek, dat vind ik lekker rustgevend en dan slaap ik beter. Of ik nog aanraders heb? Jazeker, klik hier om naar mijn reviews te gaan.

Dit is hoe mijn gemiddelde dag eruit ziet. Met het leren erbij is het vrij vermoeiend, maar normaal ben ik super uitgerust. Dit schooljaar is namelijk (tot nu toe EN even afkloppen) best wel chill.
Ik hoop trouwens dat jullie dit leuk vonden, want het is weer eens iets anders :).
Liefs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s