DIY ~ showbord

Hey! Vandaag het 2e onderwerp gerelateerde artikel, het bevalt mijzelf wel (yeey!). Weer een DIY, heerlijk (al zeg ik het zelf)! De laatste tijd zie je ze steeds vaker, showborden. Tja heel leuk allemaal, maar ze hadden niet wat ik wilde. Alles was (naar mijn mening) te klein. Dus je raad het wel, here we go!

Wat heb je nodig?
- Gaaspaneel 180 x 60
- Foto's of tekeningen 
- Houten knijpertjes
- Fotopapiershowbordonderdelen

Hoe gaan we te werk?

  1. Om te kunnen beginnen heb je natuurlijk wel je gaaspaneel nodig. Ik heb hem bij Hornbach vandaan en die is grijs. Je kan er ook voor kiezen om hem nog te spuiten in een kleur naar jouw wens, maar grijs past die het beste in mijn kamer.
  2. Dan gaan we een verzameling maken van foto’s, dat vind ik wel zo persoonlijk. Ik heb gekozen voor polaroids. “Huh heb jij een polaroid camera?” Nope, ik heb een app waarmee ik mijn foto’s naar een polaroid transformeer. Als je daar mee klaar bent print je ze uit op fotopapier. Het resultaat is echt super!
  3. Daarnaast heb ik ook nog wat tekeningetjes en quotes toegevoegd. Ook deze heb ik zelf nagetekend. Wel een klein beetje vals gespeeld (whaha!), ik heb de olifant uitgeprint en overgetrokken.
  4. Dan ga je ze plaatsen op je gaaspaneel en ben je klaar. Je zou eventueel ook nog lichtjes kunnen toevoegen, maar ik vond dat too much.

showbord2

Showbord

Showbord

Dit is dan het eindresultaat! Ik ben er echt mega blij mee, nooit verwacht dat het zo tof zou worden. Vind jij dit formaat te groot? Je kan er voor kiezen om hem bij te slijpen, of je koopt gewoon een showbord bij een webshop.

Volgende week komt er nog één DIY online, om het feestje helemaal af te maken hahah!
Ik hoop dat jullie dit ook een beetje leuk vinden, ik zit tenminste helemaal in mijn nopjes :).
Doeegg

 

 

2 gedachten over “DIY ~ showbord

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s