Tentje in the middle of nowhere

Lopend chocoladetaartje

Zeg hallo, leuk dat je weer meeleest! Een tentje in the middle of nowhere, nee geen tent als een doek met daarin een luchtbed. Een tentje in de zin van een eettent. Ik woon dan wel in the middle of nowhere, maar hé lekker eten is hier zeker geen onbekend begrip.

Mijn zusje was in maart jarig. Ter gelegenheid hiervan gingen wij uiteten, HEERLIJK! Nu zijn wij één keer eerder bij ‘Het Wagenwiel‘ geweest. Sindsdien zijn wij allemaal helemaal weg van hun lopend chocoladetaartje, reden om er nog eens een bezoekje aan te brengen.

Om te beginnen is de sfeer daar echt geweldig, not kidding. Je moet er van houden, dat wel, maar ik vind het heerlijk. Het is gewoon heel erg huiselijk, leuk personeel én oh dat menu! Nu ben ik best kieskeurig qua eten, ik lust wel (bijna) alles, maar als ik zo’n menu voor mijn neus krijg kan mijn hoofd het niet aan, hahah!

EXCUSES VOOR DE SLECHTE KWALITEIT!

Ik begon met een salade met gerookte kip, tomaatjes en walnoten. Eén woord, goddelijk! Ik ben normaal helemaal niet zo’n sla-fan, maar dit is echt geweldig! gerookte kip, tomaat en walnoot

Daarna door naar het hoofdgerecht! Ook deze was zéér geslaagd. Ik had ‘varkenshaas met champignonsaus’ besteld. Ook dit was echt heerlijk, de groente erbij vielen dit keer niet zo in mijn smaak. Het waren dan ook wel de groenten die ik normaal alleen in combinatie lekker zou vinden, dus ja… De varkenshaas met de champignonsaus was toch wel écht heel erg lekker en ik zou hem zo nog een keer nemen.

De spareribs zijn daar trouwens ook echt heel erg lekker, zoals ze horen te zijn. Toch een beetje spijt dat ik die niet heb genomen, na een hapje van mijn moeder haar sparerib.

Varkenshaas met champignonsaus

Dan was het nu toch echt tijd voor hetgeen waar we natuurlijk voor kwamen, het lopend chocoladetaartje! Ik was even vergeten hoe lekker die ook al weer was, echt verrukkelijk! Ik heb daarbij wel al mijn joker ingezet. Joker? Ja ik probeer 50 dagen of een maand (ik ben daar nog niet over uit) geen chocola te eten, simpelweg omdat ik er echt verslaafd aan raak. Benieuwd naar deze challenge? Klik dan hier om de blog van Isabella Kok te lezen, echt een hele leuke blogger, zeker de moeite waard.

Aanschouw hier het wereldse toetje! Ja sorry maar kijk die chocolade er dan uitlopen, het water loopt mij in de mond!

Ik zou er alleen al heen gaan vanwege het dessert én inmiddels ook vanwege de salade ;). Toch nog iets goeds aan het feit dat ik in een uitgestorven dorpie woon :).

PS: vanaf 13 april t/m 20 april zit ik in Engeland met school! Ik zal dus niet zo actief zijn op social media, er komen wel artikelen online, no worries. Of ik de 100happydays kan bijhouden weet ik ook niet, ik heb namelijk geen data. Als het mij niet lukt om ze bij te houden, post ik ze als ik terug kom. Ze komen er sowieso op te staan ;).

Ik zie jullie wel weer, joe!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s