Libre comme l’air

Oké failure. Ik zou vandaag DIY 3 van mijn kamer delen, ja not. Ik zou iets moeten verven. Nu heb ik 1. de verf niet, 2. last van uitstel gedrag en 3. geen zin om te verven. Dus sorry!

Wat ik wel heb, om het maar even kamer gerelateerd te houden, allerlei leuke Franse quotes die je zou kunnen gebruiken in je kamer. Ik heb Frans dan weliswaar laten vallen (heel misschien een ieniemienie beetje spijt), maar die taal is en blijft mooi!

Ik heb een lichtbox in mijn kamer staan en hier heb ik dan ook, surprise, een Franse quote in staan. Op mijn Pinterest heb ik een bord met heel veel Franse quotes, hieronder zal ik een paar van mijn favorieten met jullie delen. Het zijn eigenlijk niet echt quotes, neem maar gewoon een kijkje. Dan snap je mij sowieso ;).

VENI
VIDI
AMAVI

(We came. We saw. We loved.)

Een band tussen ouders en hun kinderen is hier denk ik een mooi voorbeeld van. Het zou trouwens ook die ene jongen kunnen zijn, liefde op het eerste gezicht ;)? Of gewoon je beste vriendin.

Je suis en route

(I’m on my way)

Vergeet alstublieft nooit, maar dan ook nooit, dat je heel erg ver bent. Misschien zit het even niet mee, of ben je gewoon niet zeker of je het wel goed doet. Kop op, je gaat al x-jaar mee op deze wereld, je bent hier niet voor niks nog steeds. Je hebt al x-jaar overleeft en ik denk dat je wat bijdraagt aan onze maatschappij.

Dum spiro. spero

(While I breathe. I hope)

Blijf hopen en dromen.

NON
DISISTAS
NON
EXIERIS

(Never give up
Never surrender)

Belle âme

(A beautiful soul)

Stiekem hoop ik dat jullie iets aan deze quotes hebben. Ik vind het wel een mooie reminder. Hierbij sluit ik dit artikel dan ook af en zie ik jullie vrijdag weer x!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s