Anne’s plek bestaat een jaar!

Hoera! Anne’s plek bestaat 1 jaar (naja gisteren dan)!!!

Wat gaat de tijd toch snel. Een jaar geleden kreeg ik weer de kriebels om te gaan bloggen. In het geheim heb ik toen allemaal opzetjes gemaakt en heb ik er uren in gestoken en met resultaat mag ik wel zeggen. Het is altijd nog maar de vraag of het een beetje gaat lopen, misschien valt het wel helemaal niet in de smaak. Ik zal dan ook niet ontkennen dat ik toch wel trots ben en ook vooral heel erg dankbaar!

Mijn eerste artikel “Wie ben ik?” is dan ook het best gelezen artikel van 2017! Als ik zo mijn artikelen terug lees schaam ik me wel eens. Waarom schreef je hierover, heeft het een boodschap? Nee. Zal ik het dan maar verwijderen? Nee. Dit is wat mijn blog is en hoe het zich heeft ontwikkeld. Ik ga mijn vorderingen niet verwijderen, dat vind ik veel te grappig om terug te lezen, whahah!

Dit is mijn 84e artikel, veel hè?! Ik schrok ervan toen ik het las. Er is toch veel gebeurd in een jaar. Ik heb meerdere reizen gemaakt, samenwerkingen gehad en een eigen domein gekocht! Maar ook veel levenslessen geleerd die ik probeer mee te geven aan jullie, alhoewel je toch het beste leert van fouten maken ;).

Daarnaast heb ik 46 mensen die mij zijn gaan volgen, waar ik super blij mee ben! Heb ik een eigen blog account op Instagram aangemaakt waar ik nu schommel tussen de 120 en 125 volgers. Daarbij ook nog een eigen Facebook pagina. Oh en niet te vergeten dat ik inmiddels alweer 3 lay-outs heb gehad.

Verder leek het mij wel leuk om vandaag mijn 10 meest & minst gelezen artikelen te delen.

10 meest gelezen artikelen:

 1. Eerste keer – sauna
 2. #Unsocialized of toch niet?
 3. Wie ben ik?
 4. Ik ga weer op stap
 5. 4 redenen waarom ik geen Temptation Island kijk
 6. Kappertje geweest?
 7. Rustgevender dan dit bestaat niet?
 8. Antwoorden Q&A met Veerle!
 9. DIY ~ Bullet Journal
 10. I ♥ interieur

10 minst gelezen artikelen:

 1. Vervelen in zomervakantie?
 2. Bericht voor jou!
 3. Travel hacks
 4. Bullet Journal #1
 5. Reisweek Trier
 6. Libre comme l’air
 7. Angst
 8. Inspired travel photo’s
 9. Facebook quizes!!
 10. Terug!!

Nou moet ik wel zeggen dat ik bij het zien van deze titels alleen al denk: “oh waar was ik mee bezig?!” Maar ik ben heel tevreden eigenlijk. Ik heb mijn plekje en draai gevonden, weet wat ik leuk vind om te delen en wat jullie leuk vinden om te lezen.

Mijn plan? Aha, dat is vooral om nog heel erg lang hiermee door te gaan. Nog vele verhalen met jullie te mogen delen en nieuwe mensen te leren kennen.

Verder kan ik wel blijven doorlullen maar daar hebben jullie verder niks aan.
Dus ik wil jullie, mijn trouwe-en nieuwe lezers, heel erg bedanken voor het lezen van mijn verhalen.

Ik zie jullie maandag weer bij een gloedje nieuw artikel, nummero 85 ;).

2 gedachten over “Anne’s plek bestaat een jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s