8 stomste dingen die ik ooit heb gedaan…

De stomste dingen die ik ooit heb gedaan… Het zijn er denk ik nogal wat, hahah! Ik doe dingen, net als elk mens, en net als elk mens gaat er wel eens wat fout. Daarom dacht ik laatst: ‘Waarom maak ik daar geen artikel over?’ Dus bij deze deel ik met jullie wat de stomste dingen zijn die ik tot nu toe (er gaan er nog zoveel komen) heb gedaan in mijn leven.

 1. Koprolrek
  Het was zomer en ik was met mijn achternichtje in de speeltuin. Wij hebben daar een koprolrek in staan, wat we daar allemaal wel niet in hebben meegemaakt #lovedespeeltuin. Die ene dag ging het dus een keertje fout. We gingen balanceren op het koprolrek (ja I know super dom). Ik was dus op het hoogste stuk en gleed uit… Baf! Daar ging ik, met mijn bovenbeen klapte ik knetter hard op dat rek. Nu denk ik 4 à 5 jaar later, heb ik er af en toe nog steeds last van. Alleen als ik kracht moet zetten met tegenwind, maar ik vind het toch ergens ook wel komisch.
 2. Van de fietsgevallen
  Dit is echt, maar echt, heel erg stom. Ik fietste met mijn beste vriendin en ik stond of zat dus op mijn fiets. Echt uit het niets gleed mijn linker been uit en viel ik kapot hard op de grond. Ik weet niet hoelang ik daar heb gelegen omdat we het zo grappig vonden, maar echt dat was toch echt wel een prestatie, hahah!
 3. In de sloot
  Ik denk dat ik een jaar of 6/7 was. Ik was met een vriendinnetje in de speeltuin. Aan de andere kant van het fietspad, dat naast de speeltuin zit, is een sloot. Nu hadden wij een grote tak die we daarin wilde gooien. Super stom! Ik bleef hangen, met mijn jurkje (whahah ik draag echt never nooit meer jurkjes), en viel dus in de sloot. Nu was het dus zo dat dat jurkje nieuw was en dat ik echt dacht dat mijn ouders boos zouden worden. Ik heb dus eerst een kwartier gewacht voordat ik naar huis ging. Toen ik eenmaal thuis kwam hebben mijn ouders mij dubbel en dwars uitgelachen, hahah! Geniaal!
 4. Drinken uitspuigen
  Drinken en lachen is toch echt een probleem, het kan gewoon niet samengaan… Ik kan echt heel erg snel ergens helemaal stuk om gaan. Dit had ik dus toen ik bij een vriendin te logeren was. Zij zeiden iets waardoor ik heel erg hard moest lachen, net toen ik een slok water in mijn mond had. Ik zat op bed en proestte het uit, over mijn telefoon. Toen werd alles nog grappiger!!! Nu heb ik mijzelf erop getraind dat ik het niet uitproest, het is mij namelijk al 2x overkomen. Die derde keer gaat niet meer komen.
 5. Trap in de V&D
  Ik was met mijn moeder in de stad, in de V&D (toen die nog niet failliet was ;)). Ik weet niet hoe ik het voor elkaar kreeg, maar ik struikelde en ben de trap afgerold. Zie je het al voor je een kind van 8/9 die van de trap valt?! Ik had mezelf nu zo hard uitgelachen!!
 6. Aldi  
  Ik denk dat ik 11 was toen wij in de zomervakantie met ons gezin gingen winkelen. Ik had bij de Action een nagellakje gekocht, die kon niet worden gescand dus had ze een ander gescand zodat ik hem wel gewoon kon betalen. Vervolgens gingen we naar de Aldi. Mijn zusje en ik waren heel de tijd aan het kloten en rende uiteindelijk de winkel uit. Het alarm ging af! Ze dachten dus dat ik iets gejat had… Ik moest mijn tasje open doen en er kwamen allemaal mensen bij staan. Ik schaamde mij zo erg, terwijl ik niks fout deed (oke misschien niet slim om een winkel uit te rennen, maar daar denk je dan toch niet aan?). Uiteindelijk niks aan de hand, maar dit was zo dom!
 7. Kut aan de telefoon
  Sinds een jaar werk ik dus bij een bedrijf. Hier moet ik ook de telefoon opnemen, maar ik moest hier gewoon wat vertrouwen in krijgen. Dat had ik totaal niet en moest op een gegeven moment ineens de telefoon opnemen. Dit was letterlijk de zin wat ik zei: “Goedemiddag met Anne van Kampen… OH kut!” Ja je leest het goed… Ik zei kut aan de telefoon, terwijl ik een klant aan de lijn had. Ondertussen lagen mijn collega’s dubbel van het lachen en deed ik mijn best om ook niet in lachen uit te barsten. Goh daar hou je de eerste maand nog wel even last van hoor… Nu vind ik het wel komisch en is het typisch iets wat mij natuurlijk overkomt.
 8. Remmen
  Alweer iets met de fiets. Ik zat op een geleende fiets van mijn beste vriendin en kwam iets te enthousiast het voetbalveld opgefietst (naja de ingang daar). Mijn eigen fiets heeft handremmen, maar deze dus niet. Hier kwam ik iets te laat achter. Ik reed met volle vaard tegen een hek aan en maakte een behoorlijke klap op de grond. De eerste vijf minuten moest ik eigenlijk huilen, maar mijn beste vriendin lachtte mij volop uit. Hierdoor begon ik zelf ook te lachen en is het achteraf gezien heel erg grappig!

Ik vind het zelf wel een leuk lijstje om op terug te kijken. Misschien dat mijn vriendinnen wel denken: “Nee je mist dit nog!” Misschien komt er dan ooit nog een vervolg, maar voorlopig hoop ik dat ik het lijstje niet kan verlengen.

Herinner jij jouw stomste gebeurtenis?

2 gedachten over “8 stomste dingen die ik ooit heb gedaan…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s