Say cheese, say Alkmaar

say cheese say alkmaar

Het is inmiddels alweer een tijdje terug: de meivakantie. Echter heb ik toen best veel dingen ondernomen! In het weekend heb ik toen al mijn foto’s geëdit, maar mijn laptop stopte ermee, fijn. Nu ik mijn nieuwe laptop heb gaat het allemaal weer heel erg soepel, soepeler dan ooit te voren zelfs. Dus vandaar dat dit artikel nu pas online komt…

Vrienden
Ik heb met mijn vriendin gelogeerd wat echt mega gezellig was!
Vrienden
Ik heb ook met Veerle afgesproken om te brainstormen voor een volgend iets wat we kunnen doen (als samenwerking zijnde, zoals onze Q&A). Het duurt nog even (denk ik), maar als het er eenmaal is, is het ook super tof!

Daarnaast ben ik een dagje naar Alkmaar geweest. Natuurlijk ging de camera weer mee, dus komt er nu nog een verslagje van online :).

Dit keer gingen we met de auto op stap. Mijn moeder en ik gaan namelijk elk jaar, één keer, zo’n dagje weg. Zo’n dagje? Met zo’n dagje bedoel ik dus shoppen, lunchen en ’s avonds ergens wat eten. Normaal gingen we naar Amsterdam, maar dat heb je op een gegeven moment ook wel gezien. Nu gaan we dus waarschijnlijk elk jaar ergens anders heen, hoe leuk is dat!

We parkeerde de auto in een klein, maar fijne garage. Er waren daar leuke wandtekening, camera gepakt en wat kiekjes genomen.

Ik moest een aantal dingen kopen zoals; broeken; schoenen; bh’s; oorbellen & een bikini. Nu had ik de broeken en bh’s snel gekocht dat was het punt niet zo. De oorbellen uiteindelijk ook, ietsjes meer moeite en toen… De schoenen en de bikini, één woord: hell. Ik wist niet wat ik wilde, ik wist alleen dat ik niet zoveel geld wilde uitgeven.

Maar voordat we de zoektocht naar een bikini en schoenen voortzetten gingen we even lunchen. Dit deden wij bij ‘Living roots‘. Als je ooit in Alkmaar bent, echt heen gaan! Super lekker, gezellig en ook nog eens biologisch (hier kwamen we pas achter toen we er al zaten! Ik had de ‘Club sandwich’. Dit bestaat uit: spicy kipsalade, bacon, tomaat, avocado, augurk en krokante sjalotjes. Heerlijk dat het was!

Hierna vervolgden we de zoektocht, schoenen!

Ik zal eerst vertellen wat er een paar weken daarvoor gebeurde. Ik was bij de podotherapeut geweest en had gevraagd of ze mij nog iets kon aanraden, qua goed schoeisel. ‘Nike’, was haar antwoord. Daarom was ik gaan zoeken op de site van Nike. Ik vond niks, behalve één paar, ik was op slag verliefd! Maar ik mocht ze van mijzelf niet kopen, aangezien ze bijna €200,- zijn (ietwat aan de dure kant).

Mijn moeder en ik liepen op een gegeven moment een smal steegje in, boem daar zag ik ze: de schoenen waar ik verliefd op was. Ik snel die winkel in gelopen en naar de schoenen gaan kijken. Ik zei tegen mijn moeder: ‘Ik ga ze gewoon passen zodat ik ze heb aangehad, ik hoef ze niet te kopen’. Ik ging ze dus passen en oh wat waren ze toch gaaf! Helaas een maat te groot, eigenlijk kon ik toen even ademhalen. Anders had ik ze toch echt moeten kopen, zo leuk waren ze! De verkoper zei vervolgens: ‘Ja ik kan je deze wel laten passen, dan weet je of ze goed zitten en kunnen we de andere bestellen’. Hahaha, NOT! Hij haalde die schoenen te voorschijn en ik was (alweer) verliefd. Ik paste ze en ze zaten als gegoten, ik kijk mijn moeder aan met de blik ‘HELP, WAT MOET IK DOEN?’. Uiteindelijk ben ik dus voor die schoenen gegaan, klik hier om ze te bekijken.

Ondertussen laat ik even wat foto’s zien van die dag:

De zoektocht was nog niet over, het eeuwige zoeken naar dé bikini moest nog komen. Winkel in, winkel uit. Dat was het verhaal wel zo’n beetje. Alles wat ik leuk vond was echt mega duur, dat is leuk als je een vaste maat hebt, maar op mijn leeftijd kan je daar toch nog niet echt op bouwen. Uiteindelijk ben ik geslaagd bij ‘America Today’. Niet dat dat zo 1, 2, 3 ging. De bikini die ik zag was er niet meer in mijn maat, ik werd half chagrijnig en half melig. Geloof me dan is het niet leuk om met mij te zijn, tenzij het melige gedeelte overheerst. Mijn moeder pakte elke bikini en op het einde is het dus een van die geworden, hèhè.

’s Avonds hebben we gegeten bij ‘De Waag’, heerlijke hamburgers! Hint ;). Na het eten, wat overigens heel gezellig en smakelijk was, zijn we weer richting huis gegaan. Zo kwam er een einde aan deze leuke, maar toch ook wel vermoeiende dag.

Liefs!

 

2 gedachten over “Say cheese, say Alkmaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s