Ode naar mijn huisdieren

labrador x bordercollie

Mijn lieve beestjes. Ze houden mij op de been. Elke ochtend staan ze kwispelend klaar om je goedemorgen te zeggen. Ze staan er elke keer weer, kwispelend, om mij gedag te wensen als ik terug kom van school.

Mijn lieve beestjes. Ze betekenen zo veel voor mij. Ik geef toe, ik word wel eens gek van ze, maar ik zou niet weten wat ik zonder ze zou moeten! Elke week het uurtje lopen op de Reigerweg. Door de regen lopen. Of als ik boos ben en het uitlaten van de honden als uitlaatklep gebruikt.

Mijn lieve beestjes. Zij kunnen dit natuurlijk niet lezen. Jammer eigenlijk wel, maar ik denk wel dat ze weten dat ik van ze houd.

Dit zijn wat kiekjes van mijn lievelingetjes:

labrador x bordercollie

02

Friese Stabij

labrador x bordercollie

Friese Stabij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s