Off to England deel 3

Ehm wat? Ja jongens ik was vorig jaar zomer begonnen met het delen van mijn vakantie verhalen. Dit viel goed in de smaak, echter heb ik dit toch nooit afgemaakt. Met dit mooie weer krijg ik alweer summer-feelings en kreeg ik weer zin om mijn vakantie van vorig jaar met jullie te delen. Met voor mij nog acht weken op de teller, voordat de vakantie begint, leek mij dat wel leuk!

Als je mijn vorige artikelen nog niet hebt gelezen over de vakantie klik dan hier voor deel 1 of deel 2.

Ik heb op vakantie een travel diary bij gehouden, super leuk! Nu ik dat teruglees ga ik echt stuk om mijzelf. Er staat letterlijk: “Ik schrijf dit terwijl ik in het café zit, tv-kijkend. Komt er een reclame waar ze melk over zichzelf heen gooien, w**!” Whahah, ik zie de reclame alweer voor mij… Ik heb gezocht op YouTube, maar ik kan hem helaas niet vinden. Sorry!

Ik was geëindigd bij de dag dat we een dagje bij de camping bleven. De dag daarop gingen we naar Liverpool (het leuke is dat ik daar 1,5 maand geleden nog ben geweest ;). Klik hier om dat te lezen).

Die dag zijn we naar het ‘Maritime museum’ geweest. Hierin wordt veel over de Titanic verteld, waar mijn zusje één grote fan van is. Opzich vond ik daar niet zoveel aan, totdat er een speech kwam van een vrouw die bijna alles wel wist van de Titanic. Het kwam er op neer dat er al allerlei voorvallen waren geweest waarvan je achteraf zegt: “Waarom is dat schip überhaupt nog de haven uit gevaren?” Dit vonden we wel interessant, daarna zijn mijn moeder en ik op een bankje in het museum gaan zitten, 2 uur lang. Een trek dat wij hadden, niet normaal! Snel een ontbijtkoek genomen en opzoek naar een leuk tentje, we strandden bij de Mac.

De dag daarop was het weer een dagje tent. Tenminste voor mijn moeder en mij. Mijn vader en zusje gingen naar mijn vaders oude huis. Ik ben toen begonnen in het boek ‘Paper towns‘. Ik had ook nog uitgebreid gedoucht die dag, ze hadden daar een of andere gekke fhön op de camping en daar heb ik gebruik van gemaakt, het werkte echt hahah!

28 juli gingen we wandelen in Frodsham. Prachtige omgeving en een leuke wandeling. Tenminste als je erop terugkijkt, haha! Ik lees namelijk net dat we toen voor een halve kilometer door bosjes met brandnetels en doorns, die tot aan onze schouders kwamen, hebben moeten lopen… Het waren veel heuvels op en af. Maar Anne kan je dat wel met je knie? Normaal gesproken niet nee. Maar aangezien we de tijd aan ons zelf hadden en mijn ouders rekening hielden met mijn knie, lukte het wel! Wat ook nog wel komisch en mega beschamend komt nu… We hadden trek en hadden dus broodjes bij ons. Aangezien we de halve dag daar hebben rondgelopen, hadden we geen wc. Na het eten moest ik dus nog plassen. Nou weet iedereen hoe dat gaat in de bossen. Heel de route was er niemand te bekennen en prompt komen er mensen van een heuvel afgelopen… Man-o-man ik kon wel door de grond zakken. Ondertussen lagen mijn ouders en zusje dubbel van het lachen, ik achteraf ook wel hoor :).

’s Avonds was er op de camping karaoke. 3 keer raden wie zo gek was om daar aan mee te doen? Ik. Hahaha! Naja ik heb het wel gewoon gedaan en twee liedjes zelfs, ik weet niet wat ik dacht…

karaoke

Ik zal binnenkort proberen een deel 4 online te gooien. Ik heb nog veel te vertellen aan jullie :).

See yaa!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s