Einde van mijn 100 happy days

100 happy days

Heey hallo! Zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel hebben meegekregen heb ik de #100happydayschallenge gedaan. Dit was voor mij daadwerkelijk een uitdaging, aangezien ik elke dag iets moest hebben wat mij gelukkig maakte én ik het ook nog eens online moest gooien.

Nu waardeer ik elk moment die ik heb gedeeld in deze challenge, maar het leek mij wel leuk om mijn top 10 even te delen:

  1. Ik was al bij punt negen toen ik dacht dat dit helemaal nergens op slaat. Ik vind elk happy moment even mooi. Waarom zou het een minder zijn dan het ander? Ze hebben mij allemaal blij gemaakt, en geven mij allemaal een glimlach als ik terugkijk. Dus die top tien krijg je niet te zien (man o man dat rijmt ook nog eens, haha).

Het feit is dat ik meer ben gaan genieten van de kleine dingen. Je gaat meer kijken naar de mooie momenten van een dag, óók als je een rot dag achter de rug hebt.

Nu lijkt het mij leuk om dit vol te houden, niet elke dag, maar in de vorm van een artikel. Bijv. elke week op zondag of 1x in de maand. Dan plaats ik een overzichtje met mijn happy moments.

Elke dag bevat iets moois. Al is het maar een bloem die je tegenkomt, de vogeltjes die fluiten of je avondeten. Alles wat jou ook maar gelukkig maakt, het is er, elke dag. Misschien moet je de ene dag iets beter focussen/zoeken op het geen wat jouw happy moment of the day is, maar hij is er. Je kan nu natuurlijk denken: “Jaja, lul jij maar lekker…” Maar geloof mij nou maar, na deze 100 dagen élke dag iets online te moeten zetten weet ik dat er in elke dag iets moois schuilt.

 

Elke dag is een nieuw begin, een nieuwe start, een dag met een verrassing in petto, vóór jou. Alle dagen die jij meemaakt hebben iets bijzonders, kijk maar naar die honderd dagen van mij. Je moet alleen leren om het mooie in te zien.

Ik heb zoveel meer waardering gekregen voor mijn dagen die ik mag leven, die ik mag meemaken in een “gezonde” toestand. Maar natuurlijk had ik ook dagen die ik het liefst in mijn bed had gespendeerd. Toch vond ik iets moois, 100 dagen lang, elke dag weer.

Dus geniet van jouw dag. Maak er wat van. And enjoy the little things.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s