My happy moments of June

Zoals jullie weten heb ik een tijd lang, oftewel 100 dagen lang, de ‘100 happy days challenge’ gedaan. Dit was naar mijn ervaring een groot succes, en ergens mis ik het dan ook echt. Ik focus mij weer minder op de kleine dingen, doodzonde! Hierom wil ik een maandelijkse rubriek starten: ‘My happy moments of …’. Juli is inmiddels alweer 9 dagen bezig maar lekker boeiend! Ik wil dit doen dus dan maar wanneer we al 1,5 week leven in juli.

☆ Na veel boeken te hebben gelezen heb ik eindelijk weer een start gemaakt in een plezierboek: ‘Allesbehalve oké’.

allesbehalve oké

☆ Op een avond dat ik mij niet zo top voelde belde ik een vriendin van me. Dit leidde naar een super fijn en goed gesprek :).

☆ Op de fiets op mijn weg naar huis zag ik een camper op de snelweg rijden. Naja heel bijzonder zul je nu denken… Maar wat ik er zo leuk aan vind/vond is dat ze een map gebruikten i.p.v. een tomtom (even serieus, hoe vaak zie je dat nog? Echt ge-wel-dig!).

☆ Laatste les FLE. Dit is natuurlijk eigenlijk heel jammer, maar het voelt wel alsof je iets heb behaald. Superlief, mijn docent had een taart laten maken met een foto van de laatste FLE trip.

hema taart

☆ ‘Allesbehalve oké’ uitgelezen (ik heb deze maand 5 boeken gelezen, gaat lekkuur!).

☆ Pizza gegeten met mijn vriendinnen.

domino´s pizza

☆ Gebeld met mijn beste vriendin.

☆ Voor het eerst in een x-aantal jaar weer kaartjes verstuurd. De lol die ik er van had alleen al was het waard!

kinderpostzegels

☆ Nog een boek uit gelezen, yeah!

 

☆ Nog een keer pizza gegeten, dit keer kwam ik ook mijn beste vriendin tegen en hebben mijn belangrijkste vriendinnen elkaar ontmoet. Dit waardeer ik zo erg :).

☆ De liedjes van Coldplay luisteren. Op de een of andere manier heb ik van die momenten dat ik bepaalde muziek ineens heel tof vind, nu dus Coldplay. Alhoewel, ik luister ook zo’n beetje elke dag Kensington. Wist je trouwens dat ik zaterdag naar hun concert ga!!

☆ 29 juni was een topdag! Eerst met mijn vriendinnetjes in de stad rond gezworven + een ijsje gegeten en daarna een héle gezellige avond gehad met een supermooi uitzicht en goed gezelschap :).

Ik vind het lijstje zelf nog een beetje tegenvallen… Ik moet er weer even aan wennen om de dagen bij te gaan houden en op de kleine dingen te gaan letten. Volgende maand is die beter, I promise!

Gelukkige groet van mij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s