WINACTIE/eyecatcher on your wall!

Een tijd geleden was ik bezig met het opfleuren van mijn kamer. Dit heb ik o.a. gedaan door middel van het maken van een eigen showbord en nog een andere leuke DIY! Ik was super tevreden, maar er was nog één hele lege muur. Wat nu?

Een tijd geleden werd ik benaderd door wereldkaarten.nl. Deze webshop verkoopt wereldkaarten in verschillende maten en heeft super veel variatie. Of ik een wereldkaart wilde ontvangen? Maar natuurlijk, heel graag zelfs!

Het leuke aan een wereldkaart vind ik dat het je dichterbij het reizen brengt. Wie mij een beetje kent weet dat ik graag wil gaan reizen, dat staat gewoon op mijn levenslijst zeg maar. Ik wil die verschillende culturen, gewoontes, culinaire kunsten en mijzelf leren kennen. Ik wil vrienden maken, mensen spreken, hun verhalen horen en delen. Het lijkt mij zoiets moois.
Neem je camera mee, een boekje (of blog) om je verhalen in op te schrijven (of om te delen) en een gezelschap. Misschien wel geen gezelschap, dan móet je namelijk vrienden maken, jezelf uit de comfortzone trekken. Het lijkt mij heerlijk! Dit is dus iets wat ik wil, en ook echt wil waar maken. Hoe weet ik nog niet want het wordt duur, ik wil namelijk alles hebben gezien. Naja alles? Amerika staat wel als laatst op mijn lijst maar landen zoals Afrika, China, Griekenland, Turkije, IJsland en ga zo maar door wil ik wel echt zien.

Zodra je thuiskomt kan je etmalen spenderen aan het terugkijken van je foto’s… Ik wil het allemaal, hahah! Nu kan je natuurlijk een fotoboek maken, hoe leuk zou dat zijn! Maar aangezien ik (waarschijnlijk) interieurarchitect wil worden, denk ik ook dat je ze supergaaf in je woonkamer kan ophangen. Je zou ze bijvoorbeeld kunnen laten afdrukken op aluminum.

Deze wereldkaart heeft een geweldig plekje gekregen in mijn kamer en ik kan niet anders zeggen dan dat hij mijn kamer heeft afgemaakt, zo awesome! Daarnaast mijn complimenten naar het verpakken van het enorme canvas! Er zat een mega scheur in de verpakking dus ik zag de bui alweer hangen… Dat heb ik weer… Maar nee! Hij was helemaal intact, die zag ik absoluut niet aankomen!

Een stapje dichterbij het reizen én een kamer die naar mijn zin is. Wat wil je nog meer?

Daarbij mag ik precies zo’n zelfde wereldkaart weggeven t.w.v. €190,-  hoe tof is dat! Het blijft wel tussen de Nederlandse grenzen, sorry! Een volgende keer zal ik het ook voor mijn Belgische lezers en lezeressen mogelijk houden.

Wat moet je doen om deze wereld kaart van 100×150 cm te kunnen winnen?

 1. Like Wereldkaarten.nl op Facebook
 2. Volg Wereldkaarten.nl op Instagram
 3. Volg mijn blog via de mail (dit kan in de sidebar hiernaast)
 4. Deel mijn Facebookpagina
 5. Laat een comment achter onder dit artikel

Ik zal de winnaar van de winactie maandag 6 augustus bekend maken op mijn blog. Heel veel succes!

LET OP: deelnemen kan t/m 3 augustus! 

9 gedachten over “WINACTIE/eyecatcher on your wall!

 1. Hoi Anne!
  Hihi.. het was even een lijstje om af te werken, volgen, delen, inschrijven.. maar ik heb aan alle stappen voldaan om mee te kunnen doen met deze leuke actie..
  Ik droom namelijk over hetzelfde als jij, reizen..! IJsland, Noorwegen, India.. ik zou alles zo graag willen zien! (Maar helaas is ook het geld hier nog een issue!)
  Maar wel vind ik plaats/land/wereld kaarten echt heel prachtig om naar te kijken!
  Ik ga super hard duimen! Tot volgs/blogs!
  Groetjes, Stephanie C. Boers

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s