Mijn eerste rijles

rijschool west-friesland

Mijn aller-aller-allereerste rijles. Vorige week donderdag was het eindelijk zo ver. Een jaar sparen en nu is het moment eindelijk daar. Voor ieder ander zal het misschien herkenbaar zijn, of juist niet, maar ik doe even mijn zegje.

Ik meen het als ik zeg dat dit héél raar voelde. Al die tijd was ik stik zenuwachtig. Maar wat zal er nu zo moeilijk zijn? Hetgeen wat ik juist níet zag aankomen.

Mijn lesauto kwam mijn straatje binnenrijden en mijn hart sloeg op hol. Ineens stap je in aan de bestuurderskant, zet je je stoel goed, start je de auto, geef je gas en begin je te sturen. Juist het laatste, het sturen, viel mij vies tegen! Als je het fietsen gewend bent heb je in eerste instantie niet het idee dat je tig rondjes moet draaien met je stuur voordat je eindelijk eens een bocht maakt, ik schrok mij de pleures! Dit zag ik niet aankomen en daardoor ging het een aantal keer bijna fout.

Vervolgens reed ik nog bijna de sloot in, heb ik een aantal schokken gecreëerd tijdens het schakelen en is aankomende donderdag les 2. Ik waarschuw alvast: niet tussen 8 en 9 de weg op gaan ;). Hahah!

Nee onzin, mijn rijinstructeur helpt mij goed op weg en zorgt ervoor dat ik niet de sloot in rij of een medeweggebruiker van de weg af rij.

Op naar les 2, ik heb er zin in!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s