WINNAAR winactie & zomerbreak?!

Zoals jullie waarschijnlijk wel hebben meegekregen heb ik een gigantische wereldkaart om weg te geven in samenwerking met wereldkaarten.nl! Heb je dit niet mee gekregen? Dan heb je dit artikel gemist… Wil je op de hoogte blijven? Abonneer je dan op mijn blog :).

Allereerst wil ik je bedanken voor jouw deelname :). Dit is voor mij natuurlijk ook allemaal nieuw, dus ja ik ga maar gewoon straight to the point.

Vandaag is het zover: ik maak de winnaar bekent! Het lotingsprogramma heeft aangegeven dat Koen de winnaar is van deze wereldkaart!

winnaar

Gefeliciteerd! Ik neem contact met je op via de mail en dan hoor ik graag van je :).

Verder wil ik even mededelen dat ik niet zeker weet of ik deze zomer full time blijf bloggen. Ik merk dat ik geen zin heb om op mijn vrije zondag drie artikelen te moeten schrijven. Zoals ik al zeg “moeten”, het moet geen “moeten” worden. Het moet leuk blijven.

Ik stop niet, absoluut niet! Ik zit er lekker in, maar een vakantie op zijn tijd (dus ook eventjes niet bloggen, daar zit namelijk ook heel erg veel tijd in) is best wel even lekker. Ik weet nog niet of ik de artikelen verlaag naar 1 per week, of dat ik zo af en toe iets van me laat horen, ik weet het gewoon écht niet! Dus houdt het in de gaten ;).

Jullie horen nog van mij, geniet van je vrije dagen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s