My holiday until now #2

Rosaria's

Howdy vakantie gangers! Ja sorry, ik ben wat blij want mijn eerste echte vakantie dag is aangebroken! Geen werk, geen afspraken, ik moet helemaal niks. Ik vind het heerlijk!

Vorige week was ik geëindigd bij 22 juli, heb je die gemist? Dan zou ik die nog even lezen voordat je dit vakantie verslag leest.

23-25 juli

Dit is gewoon simpelweg niet zo boeiend. Ik heb deze dagen gewerkt en naja dat is naar mijn mening gewoon niet zo heel interessant. Ik zou natuurlijk een of ander betoog kunnen houden over ramen lappen e.d. maar of je daar nou op zit te wachten… Ik weet het niet zo zeker…

26 juli

Dit was voor mij wel een grote dag. Eén mijn eerste vrijedagen in mijn werkweek (nee oké je hebt helemaal gelijk, dat is helemaal niet zo bijzonder). Wat wél heel bijzonder was is dat ik mijn eerste rijles had! Hier kan ik ook wel 100 woorden over kwijt maar ja, dat heb ik al gedaan dus als je dat wilt lezen moet je even hier klikken. Ik kan je vertellen dat het best oké ging. Op een paar feiten na zoals bijna een duik nemen in de sloot of íets teveel gas geven bij een rotonde (ongemerkt weleenswaar, maar toch).

rijschool west-friesland

Na mijn rijles ging ik met een vriendin afspreken op het zwembad. Ik spreek die vriendin bijna nooit, andere school, andere bezigheden én in dat opzicht zijn we gewoon te lui om af te spreken, dat doen we dus meestal in de zomer. Dat was toch even lekker afkoelen! Het leuke was dat ik twee euro in het water vond, dus trakteerde ik op een tosti :). Of naja eigenlijk degene van wie die verloren twee euro was…

27 juli

Vandaag moest ik weer gewoon werken, echter mocht ik tussen 2 en 3 weg. Hoe lief?! Dat heb ik goed gebruikt want ik ging weer met diezelfde vriendin zwemmen.

’s Avonds had ik mijn vader overgehaald om toch ook maar even een duik te nemen. Tja dat roept gewoon om gekkigheid, ik kan niet anders zeggen.

28 & 29 juli

Vandaag was ik weer bij mijn beste vriendin Roos. Helaas was het mooie weer een beetje weggetrokken. Toch hebben we er dit weekend wat leuks van gemaakt.

De 28e moest ik gewoon werken maar mocht ik 30 minuutjes eerder weg zodat ik de trein kon halen. Eenmaal in de trein opende ik de ‘Vakantie bieb’ en las ik verder in ‘De escaperoom’.

trein ns

’s Avonds hadden we een barbecue en gingen we nog naar het café tegenover haar huis. Toch heel bijzonder dat mannen van ruim boven de 25 denken dat ze wel achter iemand van 16 aan mogen gaan. Ik heb zo mijn bedenkingen…

Zondagochtend moest ze gewoon werken tot drie uur dus had ik de ochtend voor mijzelf. Ik maakte een heerlijke strandwandeling, schreef wat artikelen én las een boek.

egmond aan zee

Toen ze klaar was met werken kreeg ik een rondleiding in het hotel waar ze werkt. Superleuke collega’s, kan niet anders zeggen!

Daarna zijn we een pizzatje gaan eten en een uur later gingen we naar een ander tentje. Niet gelogen, maar ik heb daar toch echt de aller slechtste latte macchiato op die ik ooit heb gehad. Niet normaal. Nu kun je denken, ja praat maar lekker verder. Maar aangezien ik áltijd latte drink mag ik mijn mening toch wel hebben, of niet soms?
We hebben daar enorm moeten lachen, zo erg zelfs dat de tranen over mijn wangen biggelden!

Rosaria's

’s Avonds besloten we nog even een duik te nemen. Alhoewel de temperatuur zelf verschrikkelijk koud was had ik het bloedje heet, de adrealine gierde door mijn lijf! Het was zo leuk!

Egmond aan zee

Dit was dan alweer mijn 2e vakantieweek verslag, het zijn de kleine dingen die het leuk maken. Voor mijn gevoel doe ik nauwelijks iets maar ik heb toch alweer die 600 woorden behaald.
Deze serie loopt enigzins achter aangezien ik nu aan het eind van mijn 3e week zit, maar ach wat geeft het! Volgende week weer hetzelfde soort artikel, op dezelfde plek en tijd!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s