Liebster award 2.0

De Liebster award. Ik kreeg een reactie van byfrancoiseblog.com, altijd spannend want je weet nooit wat iemand achterlaat onder jouw artikelen. Tot mijn verbazing én vreugde zag ik dat ik genomineerd was voor de Liebster award! Ik ben er al eens een keer eerder voor genomineerd, dus ik dacht tsja wat moet ik ermee? Totdat ik mij besefte dat de vragen hier natuurlijk weer anders zijn en dit dus een heel ander artikel opleverd ;). Dus heel erg bedankt voor de nominatie en ik beantwoord je vragen graag :).

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Dit is een veelgestelde vraag toch wel… En toch beantwoord ik hem met liefde! Ik ben destijds begonnen omdat ik eigenlijk een YouTube kanaal wilde, maar dat mocht niet. Dan maar een blog. Nu zijn we al bijna vijf jaar verder en ben ik er nog steeds (alhoewel ik ben overgestapt van mijn oude blog naar Anne’s plek).

Nu schrijf ik omdat ik mijn mening en gedachtes wil overbrengen naar anderen. Zeker omdat als je het op papier leest je niet je emotie kan laten spreken en iemand er dus rustig naar kan kijken. Daarnaast ben ik in de afgelopen vijf jaar heel erg van schrijven gaan houden!

Oké ik besef net dat als al mijn antwoorden allemaal zo lang worden dat dit een héél lang artikel wordt hahah!

Wat wil je bereiken met je blog?

Dan is dat toch het feit om mensen te laten nadenken over bepaalde dingen, om ze af en toe even wakker te schudden of gewoon de leuke dingen van het leven laten zien :).

Welke Nederlandse stad is volgens jou een citytrip waard?

Oeps, ik moet bekennen dat ik eigenlijk niet heel vaak in de Nederlandse steden te vinden ben… Toch lijkt Groningen mij wel echt héél gaaf. Dus ehm op hoop van zegen zeg ik nu dat dat het waard is ;).

Wat is het laatste boek dat je hebt gelezen?

Ik ben nu bezig in ‘Noodlot’ en hiervoor heb ik het boek ‘Iene miene mutte’ gelezen. ‘Iene miene mutte’ beviel mij zeer goed, al vanaf de eerste bladzijde!

Wat is het gekste dat je ooit hebt gedaan?

Hahah, wat niet?! Nee ik zou het zo 1, 2, 3 niet weten omdat ik heel vaak gekke dingen doe. Ik denk wel dat een random winkel binnen lopen en vragen welk jaar het is en vervolgens naar buiten rennen wel een van de gekste is…

Als je een dier zou mogen zijn, welk dier zou je dan kiezen?

Een muis. Niet omdat ik muizen nou zo geweldig vind, absoluut niet zelfs! Maar ik heb een negatieve situatie ooit vergeleken met een olifant en de muis, ik was de muis. Na een tijdje begon ik mijn gedachte te veranderen en was die helemaal niet zo negatief. Dus de muis heeft nu iets positiefs.

Welke film wil je elke dag wel zien?

White chicks.

Wat is je favoriete eten?

Heb je even? Goh ik vind zoveel lekker… Ik heb niet echt één favoriet. Alhoewel ik sta te springen als we bepaalde pasta maaltijden eten, barbecueën, pannenkoeken óf pizza eten. Het maakt mij vrij weinig uit als het maar lekker is! OHJA! Wat dacht je van kippensoep?!

Zomer of winter?

Ik ben dus zegmaar het persoon die in het seizoen zelf zegt dat het toch wel prettig is en het best. Ik kan enorm genieten van de winter, heerlijk! Maar de zomer zoals deze vind ik ook fantastisch! Ik switch dus elk seizoen…

Van wie ben je fan?

Kensington, ofcourse. Ik ehm ja… Ik weet niet hoe ik dit moet onderbouwen. Gewoon Kensington.

Mijn tien vragen voor jou zijn:

 1. Als je er stil bij staat. Wat voor iets kleins kan jou een wauw gevoel geven?
 2. Hoe inpsireer jij jezelf voor je blog?
 3. Hoe probeer jij de beste versie van jezelf te zijn?
 4. Wat vind jij het leukste artikel dat je ooit heb geschreven?
 5. Hoe besteed je de tijd dat je eigenlijk niks doet?
 6. Favoriete zomerdrankje?
 7. Wat is jouw gekke tik?
 8. Waar erger jij je mateloos aan?
 9. Wat is je grootste angst?
 10. En last but not least, het discussiepunt. Hoor je je eigen foto’s te maken als blogger zijnde, of toch niet?

Ik nomineer:

 1. Marieke’s books
 2. Isabella Kok
 3. Makeitbae
 4. Blog by Kayl
 5. Mama Maureen
 6. Kleinkaboutertje

De regels van de Liebster Award:

 • Bedank de persoon die jou genomineerd heeft en post een link naar zijn of haar blog
 • Zet een foto van de award op je blog
 • Beantwoord de vragen van de persoon die jou genomineerd heeft en formuleer 10 nieuwe vragen voor de bloggers die je zelf nomineert
 • Nomineer 5 tot 11 blogs
 • Kopieer deze regels in je eigen blogpost
 • Informeer de bloggers die je genomineerd hebt en bezorg hen de link van je eigen blogpost

Geniet van je dag!

5 gedachten over “Liebster award 2.0

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s