‘Vrienden maken is makkelijker dan chocola eten’

be more us

Is het je wel eens opgevallen hoe afstandelijk mensen tegenwoordig zijn? In de bus, trein, op straat e.d. Dit filmpje deed mij beseffen dat wij allemaal niet eens zo heel veel moeite hoeven te doen om daar maar een beetje verandering in te brengen.

Deze kinderen stappen gewoon op wild vreemden af. Nu is het niet dat ik wil zeggen dat we dat met zijn allen moeten gaan doen. Maar we zouden toch een gesprek kunnen aanknopen met de medepassagiers in de bus. Als iemand er leuk uitziet zeg hem/haar dat dan, dat maakt hun dag weer goed én misschien is dat net even wat ze nodig hebben.

Laten we vrienden zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s