My holiday until now #3

Halverwege week 4 schrijf ik dit artikel, leuk om terug te kijken op de vorige weken! We zijn gestopt bij 29 juli, dus 30 juli is next.

30 juli – 1 augustus

Na een lang weekend was ik toch een partij moe! Ik was niet te genieten en werk duurde héél lang voor mijn gevoel.

De 31e en de 1e dag van juli heb ik ook vrij weinig uitgespookt.

2 augustus

Vandaag begon ik wat later, ik had namelijk ’s ochtends 8 uur mijn tweede rijles! Dit maal ging het al een stuk beter, vooral het sturen ;). Het terugschakelen ging ook goed, tot op het moment dat ik het plotseling moest doen… Kortsluiting in de hersenen en mijn instructeur moest even ingrijpen, oeps… Ik wist écht niet meer wat ik moest doen. We zijn er zonder kleerscheuren vanaf gekomen, zo ernstig was het nou ook weer niet. Het was weer bij dezeflde bocht waar ik de 1e keer bijna de sloot in reed. Niemand aangereden er moest alleen even flink geremd worden…

Na de rijles ging ik door naar werk. Waarschijnlijk was ik in het nieuwe pand bezig, het bedrijf gaat namelijk verhuizen. Alhoewel je daar meestal met een man of 3 bent is het daar altijd heel gezellig én aangezien je daar een bouwradio hebt kan je die op de gewenste zender én volume zetten, wat ook wel meewerkt aan je humeur ;).

3 augustus

De mooiste dag van de week was ik vrij, goed geregeld! Ik heb de hele dag gespendeerd bij het zwembad met mijn zusje. Ik had mijn boek mee, dus zo nu en dan pakte ik die er even bij. Gek hoe afgesloten je kan raken van de wereld. Meestal heb ik alles in de gaten, wie er weggaat, opstaat, een peuk loopt te roken, maar tijdens het lezen merkte ik niks, heerlijk!

We zijn blijven eten op het zwembad en gingen rond half 8 weer naar huis. Toch bijna een mooie 8 uur daar geweest! Thuis even gecheckt of je enigszins bruiner bent geworden en ja hoor! Jammer genoeg heb ik mijn bruinste tint nu wel behaald…

5 augustus

Gisteren was het zaterdag en heb ik gewoon gewerkt, vandaag niet! Duh, het is zondag hahah! Dit was voor mij de eerste dag dat ik echt het gevoel had dat ik op vakantie was. Ik heb heel de dag in de tuin gehangen, boekje gelezen en zo heb ik mijn dag gespendeerd.

Deze week is het wat rustiger wat ook wel lekker is… Eens zien hoe volgende week eruit gaat zien. Ik heb deze week niet eens foto’s gemaakt, daar moet wel even verandering in komen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s